By Rydéns Lustre pendul

O lampă suspendată atârnă de obicei în mijlocul camerei pentru a da casei o notă de caracter, servind în același timp ca element captivant. Așadar, atunci când vine vorba de alegerea unei lămpi suspendate, accentul nu se pune doar pe funcția lămpii, ci și pe expresia acesteia în ceea ce privește elementele din designul interior existent. By Rydéns se inspiră din tendințele și cerințele de iluminat din zilele noastre. Indiferent dacă aveți nevoie de o lampă suspendată pentru a îndulci aspectul industrial al bucătăriei sau de o lampă suspendată industrială pentru a crea un contrast cu masa de sufragerie din lemn sau cu canapeaua moale, veți găsi ceea ce căutați în gama lor.

Lampa cu pandantiv Hero și Lama cu pandantiv Gross sunt ambele lămpi artistice cu pandantiv, cu o strălucire moale și confortabilă. În timp ce Gross conferă un aspect ușor și elegant decorului tău, Hero este o lampă ușor mai haotică, dar sculpturală, care conferă casei tale o expresie mai industrială.
Afișați 36 din 48 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!