Bollards - lămpi pentru grădina și aleea dvs.!

După ceea ce pare a fi o iarnă nesfârșită petrecută în casă, primăvara a venit în sfârșit și este timpul să ieșim afară și să ne îngrijim din nou grădinile. Poate că este timpul să facem câteva schimbări? Atunci când vă decorați grădina și aleea de acces, alegerile de gresie și plante sunt unele dintre cele mai importante, dar aici, la Lampemesteren, credem că cea mai importantă alegere dintre toate este ce lampă folosiți. Acest articol vă oferă câteva surse de inspirație pentru iluminatul exterior.

Mai întâi de toate, să ne reîmprospătăm cunoștințele despre o anumită terminologie! În magazinul nostru, veți găsi o mulțime de cuvinte care înseamnă același lucru: stâlp, lampă pe picior și lămpi de cale - adică lămpi care se plasează în pământ. Depinde de dumneavoastră dacă doriți să le amplasați în grădină, pe aleea de acces sau în patul de grădină.

Dacă doriți doar să răsfoiți selecția noastră de lămpi de exterior, puteți face acest lucru chiar aici.

Sau continuați să citiți - s-ar putea să vă simțiți inspirat!

Toldbod 155 Bollard de la Louis Poulsen

Toldbod 155 Bollard de la Louis Poulsen

Ediția cu borne a lămpii Toldbod este o lampă de exterior clasică, cu celebrul design Toldbod. Prima lampă Toldbod - 290 - a fost proiectată de Louis Poulsen A/S în 1983, urmată de 155 în 2006 și 120 în 2009. Designul s-a bazat pe reflectorul cu elipsă al lui Poul Henningsen.

Lampa de exterior Toldbod ar arăta uimitor de-a lungul unei alei, dar, sincer, ar putea funcționa la fel de bine de una singură într-un pat de grădină. Colecția de exterior Toldbod oferă și lampi de perete, astfel încât lămpile din grădină se pot asorta cu cele de la ușa de la intrare.

Stâlpul Toldbod 155 este disponibil în negru și aluminiu și ar arăta uimitor în grădina sau pe aleea dvs. de acces.

Răsfoiți lămpile chiar acolo.

Samson Bollard de la David Super-Light

Samson Bollard de la David Super-Light

David Super-Light A/S creează lămpi de exterior clasice și frumoase. Sunt proiectate și fabricate în Danemarca și aveți încredere în noi când spunem că aceste lămpi pot face față oricărui tip de vreme. Există o mulțime de modele din care puteți alege în funcție de ce fel de stil vă place. O lampă clasică Samson Mini Bollard s-ar potrivi cu marea majoritate a aleilor și paturilor din grădină, dar o lampă Mike, Thomas sau Felix ar putea fi mai potrivită pentru dumneavoastră.

Oricum ar fi, puteți răsfoi toate lămpile de exterior de la David Super-Light chiar aici!

Suport cubic de la LIGHT-POINT

Suport cubic de la LIGHT-POINT

Cube este o lampă incredibil de populară, disponibilă în diferite versiuni, inclusiv unele pentru exterior! Acest stâlp de la LIGHT-POINT oferă binecunoscutul design Cube și este o lampă incredibil de drăguță, care oferă o iluminare excelentă. Stâlpul este disponibil în culorile negru, alb și argintiu, ca să nu mai vorbim de o versiune de perete, astfel încât să vă puteți coordona lămpile de exterior cu cea mai mare ușurință.

Cube se potrivește perfect pentru gospodăriile minimaliste moderne, unde lampa subțire și elegantă ar străluci cu adevărat, dar asta nu înseamnă că lampa nu este suficient de versatilă pentru a se potrivi oriunde altundeva.

Răsfoiți lămpile de exterior Cube aici.


Rørhat de la LIGHT-POINT

Rørhat de la LIGHT-POINT

Un alt exemplu de lampă de exterior minunată este Rørhat. Rørhat este o altă lampă LIGHT-POINT, dar ceea ce este unic la acest produs este că poate fi folosită atât ca lampă de perete, cât și ca lampă de interior - tot ce trebuie să faceți este să cumpărați montaj construit special pentru lampă. Acest lucru vă asigură că puteți crea un aspect clasic și uniform.

Rørhat oferă o lumină confortabilă, orientată în jos și este disponibilă într-o mulțime de versiuni diferite, în funcție de stilul care vă place. Datorită formelor sale rotunde, Rørhat este deosebit de potrivită pentru casele de oraș mai vechi sau pentru curțile de la proprietățile de la țară. Acestea fiind spuse, credem cu adevărat că va arăta fenomenal, indiferent de locul în care îl veți amplasa.

Eggy Pop de la Cph Lighting

Eggy Pop de la Cph Lighting

Doriți ceva diferit și ușor nebunesc? Atunci lampa de exterior Eggy Pop este cu siguranță alegerea potrivită pentru tine! Aspectul aproape futurist al lămpii a contribuit la creșterea popularității sale și nu mai este o apariție neobișnuită în grădini și straturi de grădină. Eggy Pop asigură o iluminare excelentă și poate fi amplasată singură sau în grup, în funcție de preferințele proprii. Este o soluție distractivă și confortabilă, care va stârni cu siguranță conversații cu vecinii dvs.

Găsiți Eggy Pop aici.


Sperăm că ați găsit în acest articol inspirație pentru paturile de grădină și aleile de acces și că vă simțiți pregătit să vă modernizați iluminatul exterior în această primăvară. Odată ce lămpile au fost instalate, tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați cu un pahar de băutură la alegere și să vă admirați noile lămpi.
Vezi lămpi alternative pentru grădină și alei de acces aici Bucurați-vă!