Black Friday 2023 hos Lampemesteren.ro

Ai semnat pentru clubul nostru de clienți? Primești toate avantajele pentru Black Friday!

.

Ne apropiem de Black Friday. Dacă doriți să fiți la curent cu toate ofertele noastre extraordinare, urmăriți-ne aici sau înscrieți-vă în clubul nostru de clienți. Acolo veți fi întotdeauna printre primii care vor primi toate ofertele! Black Friday este 24 noiembrie 2023 și vor fi o mulțime de oferte excelente! De Black Friday, veți putea economisi cel puțin 15% la lămpi de designer la Lampemesteren. Vom avea reduceri de până la 50%, așa că, dacă vrei să faci o afacere bună, ar fi bine să pui mâna pe ele!
.

Încearcă-ți norocul în jocul nostru de aruncare și câștigă-ți coșul!
.

În calitate de membru al clubului nostru de clienți, primiți, de asemenea,... • Oferte pe care le primești doar aici
 • Promoții frumoase
 • Postări interesante pe blog
 • Informații despre toate noutățile cool din domeniul designului înaintea tuturor
 • Știți ce este în trend acum
 • Cunoașteți designerii vechi și faimoși
 • Concursuri grozave și multe, multe altele...

  Puteți să vă dezabonați de la newsletter în orice moment.

 • Black Friday oferta

  Respectând tradiția, veți găsi o gamă largă de oferte de Black Friday. Căutați o lampă specifică de designer, un corp de iluminat de exterior pentru grădină sau o lampă pentru copii? Le veți găsi pe toate la Lampemesteren - chiar și în această zi de mari reduceri.

  Dar cum a apărut această zi și când a ajuns de fapt în Danemarca? Veți găsi răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele mai jos.

  Ce este Black Friday?

  Este o zi - și întotdeauna aceeași zi în fiecare an - în care magazinele și magazinele online organizează o zi specială de reduceri. O zi cu oferte foarte semnificative, motiv pentru care această zi a devenit atât de populară.

  Tradiția a început în Statele Unite și a luat naștere ca o zi de cumpărături, în parte pentru a deschide sezonul cumpărăturilor de Crăciun și în parte pentru a încuraja cumpărăturile după o Ziua Recunoștinței de succes. Numeroasele chilipiruri erau menite să atragă atenția consumatorilor, și cu siguranță au reușit. Pentru că această zi este uriașă în SUA! Unii angajați au chiar și zi liberă, în timp ce alții își petrec primele ore ale dimineții înainte de muncă la coadă în fața magazinelor. Nimeni nu vrea să rateze ofertele nebunești - și probabil că nici tu nu vei rata. Înscriindu-vă la buletinul informativ Lampmeister, veți fi ținut la curent cu numeroasele oferte pe care le puteți aștepta cu nerăbdare până în ziua respectivă.

  Vânzarea lămpii de vineri negru

  Bineînțeles, veți găsi și lămpi de designer la ofertă în această zi mare de cumpărături. La Lampemesteren, organizăm Black Friday de mai mulți ani. În acest an, continuăm festivalul anual al chilipirurilor și vă oferim lămpi uimitoare de Black Friday la un preț foarte mic! Găsirea lămpii perfecte - atât în interior, cât și în exterior - este dificilă. Cu toate acestea, lampa potrivită este o piesă de rezistență pe care o puteți avea pentru totdeauna. Dar de ce să nu economisiți niște bani pe ea? Cel mai bine, este un design grozav pe care îl puteți iubi pentru totdeauna și pentru care puteți plăti mai puțin.
  În 2015, ziua a bătut toate recordurile în Danemarca. Măsurată în funcție de numărul de tranzacții cu cardul, a devenit cea mai mare zi de cumpărături din toate timpurile. Asta spune ceva despre formatul zilei și ofertele pe care le veți găsi doar în această zi specială. Deși această zi își are originea în SUA - unde a înregistrat un succes fără precedent - a fost foarte bine primită și în Danemarca. Succesul zilei cumpărăturilor în Danemarca se datorează selecției mari și numeroaselor oferte avantajoase. Puteți găsi de toate, de la congelatoare, haine pentru câini și, bineînțeles, iluminat la reducere. De fapt, la Lampemesteren puteți găsi o multitudine de lămpi suspendate, lămpi de masă, lămpi de podea, lămpi de perete și iluminat exterior.

  Cumpărați luminile de Black Friday la Lampemesteren și alăturați-vă celei mai mari petreceri de cumpărături a anului!