Anglepoise Veioze

Inginerul mecanic George Carwardine a dezvoltat un nou concept de resort în 1932. Utilizând patru dintre aceste arcuri pentru a susține un braț oscilant, el a reușit să creeze o lampă care era ușor de mutat și care își păstra totuși poziția - acesta a devenit începutul primei lămpi Anglepoise.

Până în ziua de azi, Anglepoise este încă cunoscută pentru lămpile de masă care au servit drept sursă de inspirație pentru nenumărate alte lămpi. Deși a fost rafinată și dezvoltată de-a lungul timpului, expresia caracteristică și funcționalitatea au fost păstrate cu grijă.

Aspectul minimalist și industrial continuă să fie modern în designul interior actual. Lampa de masă Original 1227 - prima dintre lămpile Anglepoise - a primit o transformare modernă cu un lac negru lucios. Acest lucru asigură o expresie elegantă și exclusivistă, completată cu un cablu din țesătură neagră. Aceasta completează stilul scandinav, atât în ceea ce privește designul său superb, dar și datorită luminii sale flexibile și funcționale.

Lampa de masă Type 75 din 1968 este o versiune mai nouă, dezvoltată în colaborare cu designerul de modă britanic, Paul Smith. Acesta este cunoscut mai ales pentru hainele sale bărbătești, datorită modelelor sale proeminente și dragostei pentru culori - ADN-ul de designer care îi curge prin vene se reflectă clar în interpretarea lămpii de masă Type 75, care iese în evidență prin culorile sale atrăgătoare.
Afișați 33 din 33 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!