Alamă - o alegere frumoasă și modernăALAMA ESTE AICI PENTRU A RĂMÂNE!


Brass is the new black! Tendința metalelor ia amploare peste tot, iar după o lungă perioadă în care a fost vorba de cupru, alama a preluat acum controlul și poate fi văzută în orice, de la mobilier la accesorii și lămpi. Alama se potrivește perfect cu popularul stil nordic, caracterizat de culori stinse, minimalism și sustenabilitate. Și trebuie să fie asortat! Combină o canapea din catifea, o măsuță de cafea din lemn brut și o lampă din alamă în camera ta de zi. Diferitele materiale se completează reciproc minunat și vor crea un aspect superb și de invidiat! Mulți dintre marii designeri au sărit pe val și veți găsi lămpi frumoase din alamă de la Gubi, Tom Dixon, Louis Poulsen, &tradition, Flos și mulți alții.Dacă sunteți în căutarea unui aspect clasic cu un twist, lampa IC de la Flos ar putea fi o opțiune. Disponibilă sub formă de lampă de perete, pandantiv și lampă de podea, este garantat să se potrivească în orice casă!

Ce zici de o Clipici Etch de la Tom Dixon? Diferit, geometric, frumos și nebunește de elegant. Noua serie de la Tom Dixon, Plane este, de asemenea, o opțiune frumoasă dacă trendul alamei se mută în casa ta.

Una dintre marile noutăți în materie de alamă este VP Globe - acum în alamă! Lampa clasică VP Globe a fost lansată într-o versiune aniversară și, cu noul său aspect, este chiar mai frumoasă decât înainte! Puteți găsi VP Globe în alamă aici!

Avem o multitudine de opțiuni, iar valul de alamă va continua să se rostogolească în anii următori, așa că urați bun venit alamei în casa dvs. - nu veți regreta!
Alama și-a făcut cu adevărat loc în designul nostru interior sub forma unor detalii mici și delicate. Un adevărat clasic a fost actualizat și este acum și mai relevant în designul interior modern.

Lampa de masă KAISER Idell Luxus este acum disponibilă într-o ediție specială din alamă. Lampa de masă clasică din alamă este aproape uluitoare și este un must-have în designul interior modern. Un adevărat aspect de inspirație vintage, în care detaliile din alamă se vor patina în timp și îi vor conferi un aspect unic. Versiunea din alamă este o celebrare a celei de-a 100-a aniversări a mișcării Bauhaus. Prima lampă KAISER Idell a văzut lumina zilei în 1931 și este astăzi un simbol Bauhaus de renume mondial.

Încorporează alama în designul tău interior sub forma unor detalii mici și delicate. Combinat cu un design elegant, este pur și simplu perfect.

Vezi mai multe despre frumoasa lampă de masă ediție specială de la Fritz Hansen aici!
Lama de podea Moisia de la Lindby are un design curat, clasic și minimalist care se va potrivi fără îndoială în orice stil de design interior - de la modern la tradițional. Moisia are o bază rotundă, plată și o tijă de lampă extrem de subțire, dar puternică, care este completată de abajurul sferic. Întreaga lampă este realizată din fier cu un finisaj frumos de alamă, care răspândește o strălucire aurie și căldură în jurul mediului în care este amplasată. De asemenea, capul lămpii are o funcție de înclinare, ceea ce o face extrem de flexibilă și practică, deoarece puteți determina direcția sursei de lumină în funcție de locul în care aveți nevoie de lumină. În plus, abajurul are o parte interioară albă, ceea ce înseamnă că răspândește o lumină albă caldă, uniformă și fără strălucire în întreaga încăpere. Așezați Moisia lângă grupul de canapele sau lângă pat, unde răspândește o lumină plăcută și creează o atmosferă confortabilă și caldă pentru dvs. și pentru oaspeții dvs.
Lumina de perete Dimitrij Bow de la Lucande este un design clasic și simplu care, cu aspectul său atemporal și vintage, își poate revendica cu ușurință locul atât în stilurile moderne, cât și în cele tradiționale de design interior. Lampa are un design minimalist, cu o formă subțire, cilindrică, realizată din fier masiv, cu un finisaj frumos de alamă, care dă senzația că lampa a trecut testul timpului. Acest aspect vintage este extrem de popular, deoarece oamenii au tendința de a căuta mereu comori ascunse din trecut, care pot oferi locuinței un aspect mai rafinat și clasic, care să iasă în evidență.

În plus, lampa este, de asemenea, flexibilă, deoarece poate fi înclinată în sus și în jos, permițându-vă să ajustați lumina în funcție de nevoile dumneavoastră. Dimitrij Bow are o temperatură kelvin de 3000, ceea ce înseamnă că emite o lumină albă moale și caldă, care face din această lampă de perete veioza perfectă pentru citit lângă pat, birou sau fotoliu, unde, de asemenea, creează o atmosferă confortabilă. Întrerupătorul este situat pe partea laterală a bazei, ceea ce vă permite să aprindeți și să stingeți rapid și ușor lumina. Cu această lampă, obțineți o sursă de lumină funcțională, cu o estetică vintage, care vă va înfrumuseța locuința pentru mulți ani de acum încolo.
Plafoniera Eleina 6 de la brandul Lindby este o combinație clasică de alamă frumoasă și sticlă opalină elegantă. Această compoziție de materiale și culori conferă lămpii un aspect atemporal și exclusivist, pe care îl puteți plasa cu ușurință în toate tipurile de stiluri de design interior. Lampa este compusă dintr-o bază și trei tije subțiri din alamă, fiecare dintre ele susținând două surse de lumină care asigură o iluminare clară și uniformă în întreaga încăpere.

Ca o caracteristică extraordinară a acestei lămpi, cele trei tije de alamă pot fi poziționate în direcții diferite, iar cele șase surse de lumină pot fi rotite și înclinate în mai multe moduri, în funcție de locul în care doriți să fie iluminat. Prin urmare, puteți ajusta lumina în funcție de nevoile dumneavoastră și, din fericire, nu trebuie să vă blocați într-o singură poziție, deoarece le puteți regla oricând după bunul plac, ceea ce vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a adăuga o notă personală lămpii. În plus, lampa are o temperatură kelvin de 3000, ceea ce înseamnă că răspândește o lumină albă caldă care, în combinație cu alama rafinată, reușește să creeze o atmosferă confortabilă și plăcută care se răspândește în întreaga cameră. Prin urmare, lampa este ideală deasupra mesei de luat masa, în hol sau în camera de zi, unde servește drept punct de întâlnire pentru întreaga familie.

Eleina este, de asemenea, disponibilă cu patru surse de lumină. Vezi aici!
Pandativul Tolu de la Lucande aduce o estetică modernă în casa ta. Pandantivul alungit și subțire este realizat din aluminiu cu un finisaj frumos de alamă, care conferă lămpii o căldură ce emană confort și relaxare și este perfect pentru sufragerie sau bucătărie, unde luminează împrejurimile într-un mod plăcut. Designul elegant și simplu al lămpii, în alamă rafinată, îi conferă un aspect exclusivist, care se potrivește cu orice stil de design interior. Aici, culoarea sa aurie contrastează frumos cu restul împrejurimilor și, indiferent dacă este vorba de medii colorate sau neutre, cu siguranță își va găsi locul potrivit ca fiind cel mai atrăgător și unic element de decor.

Tolu este echipată cu șase surse de lumină care au o temperatură kelvin de 2700, ceea ce înseamnă că lampa răspândește o lumină albă caldă și plăcută care, în combinație cu alama, emite căldură și confort în întreaga încăpere. Lumina este reglabilă, astfel încât, în funcție de nevoile și starea de spirit, puteți crea exact atmosfera potrivită în camerele în care este amplasată lampa. Dacă doriți să creați o atmosferă confortabilă, primitoare și relaxată în casa dvs., Tolu este alegerea evidentă.
VEDEȚI AICI SELECȚIA NOASTRĂ DE LĂMPI FRUMOASE DIN ALAMĂ!