Ați văzut selecția noastră largă de Louis Poulsen la Lampemesteren.ro?

Producătorul danez de corpuri de iluminat Louis Poulsen a fost fondat în 1874 și de atunci a urmat cu fidelitate principiul designului scandinav, conform căruia forma urmează funcția.

Odată cu achiziționarea unei lămpi Louis Poulsen, clientul se poate aștepta la o măiestrie pasionată care produce un iluminat de înaltă calitate. Produsele lor sunt plăcute ochiului și, în același timp, creează o lumină frumoasă în casă, în restaurante sau în alte spații publice.

De-a lungul anilor, Louis Poulsen a colaborat cu mulți dintre cei mai mari și mai cunoscuți designeri, inclusiv Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Louise Campbell și mulți alți designeri talentați.

Puteți cumpăra Louis Poulsen aici, iar noi avem în magazin întreaga lor selecție de lămpi unice și clasice.

The PH family

The PH family

Designerul Poul Henningsen este cunoscut pentru seria PH și pentru sistemul de trei abajururi, conceput pentru a modela lumina în mod optim. Seria PH continuă să fie una dintre cele mai bine vândute serii Louis Poulsen și este în continuă dezvoltare și reînnoire. De exemplu, modelul PH 5 tocmai și-a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare prin lansarea unei versiuni speciale în aceeași paletă de culori ca și noul PH 5 mini.

Puteți vedea și cumpăra toate lămpile PH aici.
The AJ lamp

The AJ lamp

Lampa AJ a fost proiectată de Arne Jacobsen pentru SAS Royal Hotel din Copenhaga în 1960, iar designul său se bazează pe forme geometrice care focalizează lumina exact acolo unde este nevoie de ea. Lămpa AJ are linii unice, volumul abajurului și gaura rotundă de la bază, ceea ce îi conferă o formă sculpturală distinctă, extrem de populară în întreaga lume. Louis Poulsen a oferit familiei AJ o paletă de culori largă și încântătoare, special selectată și strâns legată de universul de design al lui Arne Jacobsen.
Toldbod

Toldbod

Seria Toldbod 120 este concepută cu filozofia conform căreia cu cât un design este mai simplu, cu atât este mai flexibil. Toldbod a fost proiectat inițial în 1982 și de atunci a fost reproiectat pe baza predecesorilor pendulului. Acum, Toldbold 120 își arată latura mai moale și este disponibil într-o gamă largă de culori noi și sofisticate care îi conferă un profil și mai versatil, care se potrivește cu estetica modernă și urmează tendințele contemporane de design.
Yuh

Yuh

Seria Yuh este compusă dintr-o lampă de masă, o lampă de podea și o aplică de perete care sunt disponibile în alb și negru. Cea mai importantă caracteristică a lămpii este că este individuală. Este lampa care a fost făcută doar pentru tine! Este flexibilă - poate fi rotită, ridicată și coborâtă, în timp ce oferă lumină și creează o stare de spirit. Vedeți întreaga serie frumoasă aici.
Nou, nou, nou, nou

Nou, nou, nou, nou

Louis Poulsen este un brand în continuă mișcare și dezvoltare, lucru care poate fi văzut în noile lor prezentări. Printre altele, acum puteți pune mâna pe noua Lampa de masă Panthella MINI în crom, care reflectă mediul înconjurător și adaugă atât viață, cât și eleganță unei încăperi.
Lampa Cirque pendule tocmai a fost lansată în nuanțe de gri, care concentrează atenția asupra formei frumoase a lămpii. Culoarea gri îi conferă pandantivului Cirque un aspect mai discret și mai primitor, oferind în continuare o lumină blândă și atmosferică împrejurimilor sale.
NJP este o binecunoscută serie de lămpi futuriste, care tocmai a fost extinsă cu un model mai blând, în frumoasa culoare gri-aluminiu - ideală pentru o schemă de design modern. Lampa NJP este flexibilă și utilă de la început până la sfârșit.
Vedeți toate produsele superbe ale Louis Poulsen aici.