Urcați-vă pe valul portabil al lămpilor de masă fără fir cu lampa de masă portabilă Trip de la Design By Us.

15 noiembrie 2023
Urcați-vă pe valul portabil al lămpilor de masă fără fir cu lampa de masă portabilă Trip de la Design By Us.
O combinație minunată de design elegant, materiale de calitate, design interior flexibil și iluminat practic este ceea ce caracterizează frumoasa colecție de iluminat Trip Portable de la compania daneză de design Design By Us. Designul robust al corpului lămpii, combinat cu abajurul larg și marginile moi, conferă lămpii de masă o senzație artistică, organică, care amintește de o ciupercă de pădure, un design care a fost mult timp popular printre lămpile de masă moderne.

Dispunerea nelimitată a lămpii, în interior și în exterior

Atingerea inspirată din natură este bine aleasă, deoarece lampa este fără fir, astfel încât vă puteți bucura de iluminarea sa confortabilă atât în interior, cât și în exterior. Lampa are o baterie încorporată care alimentează sursa de lumină LED. Un încărcător USB este inclus în livrare. După 9 ore de încărcare, lampa poate străluci timp de minimum 14 ore, astfel încât să aveți lumină pentru toată seara lungă. Intensitatea luminii poate fi reglată cu ajutorul a trei setări, astfel încât veți avea întotdeauna lumina potrivită pentru orice ocazie. În plus, Trip Portable se mândrește cu un grad de protecție IP44, care protejează lampa împotriva pătrunderii umezelii și a stropirii cu apă.

Materiale selecționate și design de calitate realizat manual

Beneficiile practice ale lămpii sunt frumos completate de un design exclusivist care îi va încânta chiar și pe cei mai exigenți cunoscători de design. Corpul robust este realizat din marmură naturală cu venaturi individuale pe suprafață, ceea ce face ca fiecare lampă să fie unică. Abajurul este realizat din sticlă suflată cu gura, adăugând o notă delicată și grațioasă la expresia solidă a bazei din piatră, rezultând un echilibru armonios și reușit.

Lampa de masă Trip Portable este disponibilă într-o multitudine de culori frumoase, care variază în ceea ce privește abajurul și baza. Vezi întreaga serie Trip Portable aici.