Trei creatori de contraste de la DCWéditions

15 decembrie 2023
Trei creatori de contraste de la DCWéditions
Renumita companie franceză DCW a creat o gamă de lămpi excentrice și interesante, cu ambiția de a oferi lămpi atemporale, care nu sunt afectate de trecerea timpului și care rămân unice și funcționale pentru generații întregi. Cu existențele lor adesea excentrice, aveți posibilitatea de a crea un aspect unic în casa dumneavoastră, care va surprinde și încânta vizitatorii. Aruncați o privire la trei dintre luminile viitorului de la DCWéditions mai jos:

Org Lustră Pendul Horizontal 1300 Gold
Această lampă proiectată de germanul Sebastian Summa arată atât ca o lampă clasică, dar și ca un adaos futurist și modern, care se potrivește perfect cu secolul 21. Inspirându-se în mod clar din astronomie și science fiction, designerul a reușit să creeze un aspect fenomenal și asimetric care poate condimenta camera aleasă de dumneavoastră într-o adevărată manieră galactică.

Lampa este, de asemenea, disponibilă ca pandantiv vertical sau ca lampă de perete. Explorați universul Org aici!

Focus 5 Lustră Pendul Black
Această versiune specială și reimaginată a unei lămpi suspendate este o viziune a japonezului Yuji Okitsu despre cum să faci casa un pic mai opulentă, dar elegantă și simplă. Lumina frumoasă a lămpii, asemănătoare cu un balon de săpun, atârnă înghețată în timp, sclipind primitor prin sursele de lumină unice care creează o priveliște unică și înclinată chiar și atunci când lampa este oprită. Diferitele dimensiuni ale luminilor atârnă într-o constelație care amintește de o planetară clasică, iar cum atât sursele de lumină, cât și rama se rotesc independent, lumina este capabilă să atingă o zonă mai largă. Cu veioza suspendată Focus 5, obțineți atât o veioză suspendată uimitoare, cât și una fascinantă, care, cu lumina sa atmosferică, face din încăpere un loc foarte special și pune "FOCUS" pe ceea ce contează pentru dumneavoastră.

Seria Focus este disponibilă cu 3, 4 sau 5 surse de lumină și în negru sau alb. Vezi selecția aici!

Delumina 250 Aplică de Perete Black
Italianul OliveLab, în colaborare cu DCW, a creat o lampă care vă va provoca cu siguranță viziunea despre ceea ce este posibil din punct de vedere fizic pentru o lampă; de fapt, totul ține de fizică! Delumina se joacă cu posibilitatea nu doar de a ilumina, ci și de a controla în mod activ lumina. Atunci când rotiți bagheta din inima lămpii, puteți crea o eclipsă în sticla exterioară care afectează atât aspectul lămpii, cât și starea de spirit a camerei dumneavoastră. Ca o lună plină, lampa se luminează din nou complet atunci când rotiți bățul în direcția opusă și inversați polarizarea în sticlă. Cele două abajururi de sticlă ale lămpii oferă o oportunitate unică de a te juca cu fizica, decorând în același timp orice casă cu stil și simplitate.

Delumina este disponibilă în variantele 250 mm, 320 mm și ca pandantiv. Descoperă ciclul colecției de iluminat aici!


Vezi restul lumii capricioase a DCW aici!