Iluminat modern pentru spații moderne cu plafoniera cu LED Tarja de la Lindby

24 ianuarie 2024
Iluminat modern pentru spații moderne cu plafoniera cu LED Tarja de la Lindby
Secolele XX și XXI au fost marcate de o revoluție în domeniul iluminatului, iar astăzi dispunem de instrumentele și tehnologia necesare pentru a crea un iluminat eficient, care utilizează în mod optim energia pentru a crea condiții de iluminare excelente atât în interior, cât și în exterior. Gigantul în domeniul iluminatului Lindby este una dintre companiile care se străduiește să profite la maximum de tehnologia modernă de iluminat pentru a crea modele frumoase de lămpi cu o funcționalitate deosebită. Designul interior inteligent al lămpilor este în mod natural încapsulat în modele curate, clare și riguroase, care sunt, de asemenea, versatile în formă și culoare, astfel încât se pot potrivi cu ușurință oriunde, indiferent de conceptul de design interior existent.

Acum, Lindby a reușit din nou și a creat o lampă care, cu corpul de iluminat robust, designul flexibil, aspectul versatil și iluminarea frumoasă, va fi un accesoriu binevenit în orice încăpere din interior. Plafoniera cu LED Tarja prezintă o estetică minimalistă și o schemă de culori neutre care nu își găsește locul doar în locuința privată, ci și în clădirile comerciale și publice sau în spațiile de afaceri. Lampa este disponibilă în două versiuni frumoase, una cu un cap pătrat, cealaltă cu un cap circular. Ambele sunt compuse dintr-un capac acrilic satinat și un cadru metalic cu un finisaj crom mat. Atât rama, cât și capacul se potrivesc ca formă și astfel se accentuează reciproc.

Tarja poate fi montată atât pe tavan, cât și pe perete, oferindu-vă libertatea de a o integra în încăpere în funcție de propriile nevoi și preferințe. Cu o clasă de protecție IP44, Tarja este, de asemenea, potrivit pentru instalarea în încăperi umede. Sursa de lumină este un LED încorporat în partea exterioară a lămpii. Deoarece lumina LED este în general destul de luminoasă datorită conversiei eficiente a energiei, sursa de lumină este protejată de un capac acrilic alb satinat, a cărui suprafață mată netezește lumina pentru un aspect plăcut și uniform.

Vezi frumoasa lampă în ambele versiuni aici!