Inspiră-te: trei trucuri de decorare cu lumina pendul Top de la Muuto

15 mai 2023
Inspiră-te: trei trucuri de decorare cu lumina pendul Top de la Muuto
Atunci când elvețienii de la Big-Game și Muuto și-au unit forțele pentru a crea Top Pendul, misiunea a fost de a crea o lampă care să fie versatilă. O lampă care poate rezolva toate sarcinile și care poate ridica toate tipurile de design interior. Forma iconică, nuanțele în care este disponibilă și lumina extraordinară fac din Top o lampă căreia toată lumea îi poate găsi un loc - dar cum anume o folosești? Am adunat mai jos trei sugestii care să vă inspire și să vă informeze:

1. Iluminatul clasic deasupra insulei de bucătărie

.
Lămpile metalice și abajurul vopsit înseamnă că puteți adăuga un strop de culoare unui decor altfel monoton - dar, în același timp, culorile mute înseamnă că aceste lămpi nu se vor demoda niciodată.

Cu două, trei sau mai multe pandantive de top deasupra insulei de bucătărie, aveți un iluminat atât practic, cât și estetic, care poate ilumina orice faceți pe insula de bucătărie - fie că este vorba de pregătirea mâncării, de socializarea cu familia sau de micul dejun la cafenea. Dacă alegeți două sau mai multe pandantive identice, puteți obține o atmosferă de cafenea sau de bar pe care altfel ați experimenta-o doar în orașe la modă precum Berlin sau Londra.

2. Artă de grup în camera de zi

.
Multitudinea de dimensiuni și culori diferite în care este disponibilă lustră pendul Top nu există doar pentru ca dumneavoastră să o găsiți exact pe cea care se potrivește casei dumneavoastră - este absolut permisă combinarea diferitelor variante.

Într-un colț întunecat, 3-4 pendule Top atârnate la diferite înălțimi pot face minuni - dar într-un interior tern, pot fi un miracol. Combinați atât dimensiunile, cât și culorile și obțineți dinamismul și coloritul pentru care Muuto este cunoscut. Lămpile sunt în culorile Muuto, așa că puteți fi siguri că toate se potrivesc de minune!

3. Iluminatul mesei de sufragerie sau de living

.
Indiferent de tipul de masă de sufragerie sau de sufragerie pe care doriți să o iluminați, există o lampă pendulă Top pentru această treabă.

Gama largă de culori vă asigură că puteți găsi întotdeauna una care să se potrivească cu decorul dvs. - iar varietatea de forme înseamnă că puteți găsi întotdeauna un pandantiv Top care să se potrivească dimensiunilor. Dacă aveți o masă mare și rotundă, vă recomandăm să alegeți modelul Top jos, dar lat, care răspândește frumos lumina - iar dacă aveți o masă alungită, puteți combina mai multe dintre cele mai mici! Posibilitățile sunt infinite.

Dacă sunteți curioși, puteți explora întreaga noastră gamă de lămpi pendulare Top mai jos:

Vezi toate pendulele Top de la Muuto aici!