Aduceți propria personalitate și stil interiorului dvs. cu luminile fluorescente colorate Neon Tube.

11 iulie 2024
Aduceți propria personalitate și stil interiorului dvs. cu luminile fluorescente colorate Neon Tube.
Lămpile colorate din seria Neon Tube de la brandul de designer danez HAY adaugă un plus de culoare interiorului dvs. cu designul lor colorat și festiv, care oferă un iluminat de accent flexibil și o ambianță ridicată. Bazate pe cunoscutul tub fluorescent, lămpile au un concept de design simplu și consistent, de la corpul simplu al lămpii tubulare până la culorile neon strălucitoare care imită lumina fluorescentă a tubului fluorescent. Cu toate acestea, sursa de lumină constă într-un modul LED încorporat care emite o bandă de lumină de-a lungul întregului corp al lămpii pentru a sublinia forma subțire atunci când lampa este pornită. Acest lucru se face prin intermediul unui întrerupător cu buton atașat direct la cablu. Lampa este colorată de suprafața colorată și strălucește într-o culoare strălucitoare care atrage imediat privirea.

Posibilitățile de aranjare a lămpii sunt infinite. Prin intermediul cablului de la un capăt, puteți agăța lampa pe perete sau de tavan. De asemenea, o puteți lăsa în poziție verticală pe podea sau o puteți așeza sub pat sau canapea pentru o lumină modernă care se răspândește pe podea. În ambele cazuri, obțineți o lampă de accent atractivă, cu o notă modernistă, care poate fi integrată atât în interioarele colorate, cât și în stilurile neutre, unde creează contrast și constituie o piesă de rezistență. atrăgătoare.

Deoarece Neon Tube este disponibil într-o multitudine de culori frumoase și izbitoare, le puteți, de asemenea, combina pentru a crea scenarii de iluminat individuale, modele sau chiar imagini cu frumoasele lumini neon subțiri. Fiecare dintre variantele de culori frumoase este disponibilă în două dimensiuni diferite.

Veți-le pe toate aici