Acum, lămpile artistice de la Tom Dixon sunt disponibile în noi versiuni wireless - lămpile de masă portabile Bell, Melt și Stone!

8 iulie 2024
Acum, lămpile artistice de la Tom Dixon sunt disponibile în noi versiuni wireless - lămpile de masă portabile Bell, Melt și Stone!
Tom Dixon este un designer de interior de renume mondial, cunoscut pentru lămpile sale exclusiviste în expresii unice, cu o notă artistică deosebită. Prin urmare, suntem foarte încântați să prezentăm frumoasele opere de artă ale lui Dixon în noi versiuni portabile care contribuie la o soluție de iluminat practică și flexibilă pentru viața de zi cu zi, exprimând în același timp aceeași dinamică creativă observată la toate lămpile din seriile respective. Cu Bell, Melt și Stone ca lămpi de masă portabile, obțineți o piesă practică de artă decorativă de care vă puteți bucura atât în interior, cât și în exterior.

Toate cele trei lămpi de masă au un design fără fir, cu un încărcător inclus care poate reenergiza sursa de lumină LED încorporată pentru a străluci timp de 9-10 ore după o încărcare completă. Sursa de lumină este ecranată pentru a asigura o lumină blândă și fără strălucire, care emană frumos din cele trei modele frumoase care formează o operă de artă atât la aprindere, cât și la stingere.

Lămpile de masă fac parte din seria Melt, Bell și Stone, care include diferite tipuri de lămpi cu același design frumos. Prin urmare, este ușor să combinați lămpile din cadrul fiecărei serii pentru a crea un concept de iluminat coerent și exclusivist.

Vezi aici frumoasele lămpi portabile.