Design spaniol de clasă mondială: salutăm numeroasele creații frumoase de la Aromas del Campo!

27 iunie 2024
Design spaniol de clasă mondială: salutăm numeroasele creații frumoase de la Aromas del Campo!
Un nou brand proaspăt, cu o abordare creativă a designului, a ajuns în magazin: Spaniolul Aromas del Campo din Valencia. Istoria companiei datează din 1986, când fondatorii s-au specializat în potpourri și alte produse aromatice care au dat companiei numele pe care îl poartă și astăzi. După câțiva ani, compania a început să fabrice lămpi de masă din sticlă cu flori uscate, care au devenit trambulina pentru o adevărată aventură în lumea încântătoare a lămpilor de design. Aromas del Campo se concentrează pe designuri funcționale și eficiente din punct de vedere tehnologic la un preț accesibil, iar deseori reglarea intensității luminoase este inclusă în funcționalitatea lămpilor. Materialele principale folosite în designurile brandului sunt sticla și metalul, într-o îmbinare frumoasă care are ca rezultat modele elegante și atemporale. Cu toate acestea, lemnul, gresia și marmura se regăsesc, de asemenea, în câteva dintre creațiile mărcii.

Lămpile de la Aromas del Campo sunt caracterizate de o grație deosebită, care se datorează parțial elementelor clasice de design, cum ar fi abajururile din sticlă textilă sau opalină, geometria simplă, formele rotunde și repetițiile frumoase ale aceluiași element de design în cadrul aceleiași lămpi, ceea ce ajută la conferirea unei expresii coerente fiecărei lămpi. Câteva dintre lămpi fac parte din colecții mai mari, cum ar fi seriile Abbacus și Elma, și sunt, prin urmare, disponibile în mai multe versiuni, variante de culoare și tipuri de lămpi. Stilul este adesea simplu în ceea ce privește forma, culoarea și compoziția materialului, înclinând spre o expresie atemporală cu o ușoară notă minimalistă. Unul dintre numele principale ale brandului este designerul de iluminat Pepe Fornas, care se află în spatele multor creații ale Aromas del Campo. Puteți vedea toate lămpile frumoase ale lui Fornas chiar aici.

Aromas del Campo oferă un buchet minunat de modele elegante, cu un aspect exclusivist, la un preț pe care și-l poate permite oricine. Aici puteți găsi întreaga gamă de lămpi de la Aromas del Campo.