O îmbinare încântătoare de design scandinav cu note clasice - bun venit în magazinul Bloomingville!

24 iunie 2024
O îmbinare încântătoare de design scandinav cu note clasice - bun venit în magazinul Bloomingville!
Suntem încântați să adăugăm numeroasele modele frumoase de lămpi de la danezii de la Bloomingville în magazinul nostru online. Lămpile și accesoriile de casă atrăgătoare ale brandului de designer și-au găsit locul în multe case de-a lungul anilor, deoarece au devenit din ce în ce mai populare. Înființată în anul 2000, Bloomingville a fost condusă de o fascinație puternică pentru designul și stilul de viață nordic, care a fost exprimată în colecție după colecție de modele elegante.

Design contemporan, scandinav, cu o notă clasică


Un design Bloomingville este recunoscut imediat prin fuziunea reușită a stilului nordic modern, a siluetelor detaliate și a formelor minimaliste cu linii clasice, combinații de culori atemporale și leagănul elegant care caracterizează meșteșugul tradițional al designului în frumoasa lume a designului de lămpi. În același timp, brandul oferă și o mulțime de modele de inspirație boemă, inclusiv multe designuri de lămpi împletite realizate într-un stil mai relaxat, natural, care ajută să facă camera de zi mai primitoare.

Adaugiri inspirate la vechile favorite


Când Bloomingville a fost achiziționat de Regent Holding în 2014, brandul s-a extins și a creat o mulțime de noi oportunități pentru adăugiri la repertoriul lor de modele elegante. Bloomingville a devenit acum o casă multibrand, inclusiv colecția Creative Collection, care a fost lansată în 2018. Această nouă linie se concentrează pe modele inventive și inovatoare, care dau o notă creativă lămpii de interior convenționale. Cu atât de multe posibilități, Bloomingville oferă modele pentru toate gusturile și pentru fiecare decor.

Vezi toată gama noastră de lămpi Bloomingville aici.