Iluminare elegantă în fiecare colț cu candelabrul Atom de la Halo Design

20 iunie 2024
Iluminare elegantă în fiecare colț cu candelabrul Atom de la Halo Design
Dacă sunteți în căutarea unui model de iluminat eficient pentru a alunga umbrele din colțuri, de preferință cu un design modern, elegant și practic, flexibil și funcțional, ați ajuns la locul potrivit: Frumoasa serie Atom de la brandul de design danez Halo Design oferă o experiență de iluminat dincolo de obișnuit. Seria constă în candelabre cu un design neconvențional care aduce o gură de aer proaspăt în interior. Inspirația pentru numele seriei de iluminat este rapid dezvăluită de compoziția ingenioasă a abajururilor sferice din sticlă pe cadrul metalic subțire, făcând ca întreaga construcție să semene cu o moleculă. Sursele de lumină multiple oferă o lumină de mare rază de acțiune pe o suprafață mare, iar structura intrigantă vă încurajează să plasați lampa în centrul camerei, permițând ca efectul de lumină și designul frumos să își facă simțită prezența.

Candelabrul Atom este disponibil în mai multe forme, dimensiuni și variante de culoare diferite, cu 6-8 surse de lumină. Puteți alege între rame diferite, fie în negru mat, fie în aramă aurie lucioasă și abajururi cu o nuanță de aur ambrat pentru o strălucire caldă a luminii, abajururi gri fumuriu pentru o lumină mai difuză și abajururi alb opal pentru o iluminare moale, uniformă și fără strălucire.

Vezi toate candelabrele Atom aici

Seria Atom nu constă doar în candelabre, ci face parte dintr-o serie mai mare de corpuri de iluminat care include, de asemenea, lămpi de podea, de perete, de masă și de tavan cu același design și cu o schemă de culori asortată care face ca luminile să fie ușor de combinat în diferite moduri. Puteți găsi întreaga serie Atom aici.