Luumr a ajuns în magazin - creați o casă inteligentă!

22 iunie 2024
Luumr a ajuns în magazin - creați o casă inteligentă!
Vă prezentăm un nou produs extraordinar! Acum puteți să vă transformați casa într-un paradis luminos cu cea mai recentă apariție a noastră în gamă; Luumr! Luumr este mai mult decât niște becuri - este o inovație în domeniul iluminatului inteligent care va transforma mediul înconjurător într-un mod pe care nu l-ați fi crezut niciodată posibil.

Cu becurile Luumr, nu primiți doar lumină, ci și o experiență cu totul nouă de control și personalizare a iluminatului din casa dvs. pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs. Poți conecta cu ușurință becurile la rețeaua Wi-Fi și le poți controla direct de pe smartphone sau tabletă cu ajutorul aplicației intuitive Luumr. Cu o singură atingere, puteți schimba culorile luminii, ajusta luminozitatea, programa iluminatul și multe, multe altele - totul în funcție de nevoile dvs. și din confortul canapelei dvs. sau chiar și atunci când sunteți departe de casă.

Dar nu se oprește aici! Becurile Luumr sunt compatibile și cu alte aplicații inteligente, astfel încât să puteți crea o casă complet integrată și inteligentă. Iar cu ajutorul aplicației Luumr, puteți gestiona și controla cu ușurință toate dispozitivele inteligente, inclusiv perdelele sau încălzirea, dintr-o singură locație centrală, ceea ce vă permite să creați ușor și convenabil atmosfera perfectă în casa dvs. Puteți citi mult mai multe despre cum să utilizați aplicația Luumr aici.

Așadar, de ce să mai așteptați? Pregătește-te să experimentezi viitorul iluminatului cu Luumr și lasă-ți casa să strălucească de lumină și inovație ca niciodată. Bine ați venit într-o lume a posibilităților luminoase!

Găsește toate becurile inteligente de la Luumr aici.