Louis Poulsen sărbătorește 150 de ani de existență cu o colecție specială unică!

8 martie 2024
Louis Poulsen sărbătorește 150 de ani de existență cu o colecție specială unică!
Suntem încântați să anunțăm cele mai recente adăugiri exclusive la colecția impresionantă de icoane de design unice a lui Louis Poulsen. Cu ocazia celei de-a 150-a aniversări a casei de design, aceștia au lansat patru noi ediții speciale ale unor clasici de renume mondial din sortimentul lor.

Colecția aniversară include pandantivul PH Artichoke în mărimile Ø480 și Ø600 și PH 5 pandantiv de Poul Henningsen și AJ Mini table Lamp de Arne Jacobsen.

Toate versiunile aniversare sunt disponibile într-o combinație de culori uimitoare Matt White/Pale Rose, care este frumos completată de detaliile unice din alamă lustruită, care, în timp, vor dezvolta o patină frumoasă care conferă lămpilor un caracter unic. În plus, tonurile metalice calde adaugă o notă vintage încântătoare decorului dvs. de casă, care sporește, de asemenea, valoarea estetică a lămpilor în designul dvs. interior.

Matt White adaugă o notă de prospețime și lumină în cameră, în timp ce Pale Rose o îmbrățișează delicat și liniștitor cu nuanța sa delicată și liniștitoare. Armonia dintre nuanțe creează o dimensiune semnificativă a camerei, precum și o eleganță subtilă și o senzație de căldură care invită la relaxare și bunăstare. Matt White și Pale Rose sunt mai mult decât simple culori, ele sunt o expresie a stilului și caracterului care conferă casei dvs. un aspect atemporal și sofisticat.

Dacă vă doriți una dintre lămpile aniversare exclusive, nu așteptați prea mult timp - sunt disponibile doar în 2024 și vin într-un lot limitat. Lămpile PH Artichoke sunt disponibile doar în 300 de unități în ambele dimensiuni, cu un număr individual gravat pe a 5-a frunză, împreună cu logo-ul aniversar unic.

Împodobiți-vă casa cu o icoană unică de design danez, cu o poveste bună, cu o măiestrie rafinată!

Vezi mai multe lămpi unice de la Louis Poulsen aici.