Ragna: lampa de podea care le face pe toate

17 februarie 2024
Ragna: lampa de podea care le face pe toate
Viața de zi cu zi implică multe situații cu nevoi multiple care trebuie satisfăcute în momente diferite. Prin urmare, este esențial ca bunurile pe care le avem la dispoziție în casele noastre să ne ajute în îndeplinirea diferitelor sarcini. Noile adăugiri la seria existentă de lămpi de podea Ragna de la Lindby sunt un exemplu excelent de design funcțional, conceput special pentru a răspunde tuturor nevoilor care apar pe parcursul zilei. În același timp, lampa poate afișa un exterior frumos, cu o estetică elegantă și un efect de iluminare plăcut, astfel încât să aveți un obiect de design frumos care să înfrumusețeze interiorul atât în modul pornit, cât și în modul oprit.

Statura grațioasă a lămpii de podea amintește de o floare în floare. Lampa are o bază solidă și un cadru asortat, disponibil în finisaj negru și nichel. Partea superioară a ansamblului este împodobită cu un abajur de sticlă răsturnat în sus, cu un aspect realist de alabastru și marmorare frumoasă pe suprafață. Totuși, aceasta nu este singura sursă de lumină: ca o caracteristică specială, Ragna are, de asemenea, un abajur suplimentar cu un design asortat, montat în mijlocul ramei.

Abajurul superior este orientat în sus și, prin urmare, emite o lumină ascendentă frumoasă și difuză care creează o lumină de fundal armonioasă și completează cu succes iluminarea generală a camerei. Așa-numita uplight este populară deoarece lumina pare mult mai blândă decât o lumină descendentă și se răspândește mai mult în încăpere. Abajurul inferior este montat pe ramă și poate fi folosit ca lampă de lectură, deoarece este echipat cu două articulații flexibile pentru a regla poziția abajurului și a schimba astfel direcția luminii, în acest scop lampa fiind echipată cu o tijă mică pentru reglarea fină.

Ambele surse de lumină sunt echipate cu lumină LED eficientă din punct de vedere energetic și pot fi acționate separat prin intermediul propriilor întrerupătoare. Întrerupătoarele au, de asemenea, o funcție de atenuare care permite reglarea continuă a luminozității. Puteți găsi întreaga colecție de iluminat frumoasă și funcțională chiar aici.