Iluminat liniștitor cu cea mai recentă capodoperă de design a lui Alexei Iskos, Calm Wall Light

25 martie 2024
Iluminat liniștitor cu cea mai recentă capodoperă de design a lui Alexei Iskos, Calm Wall Light
Într-o zi, când designerul ucraineano-danez Aleksej Iskos vizita aeroportul din Copenhaga, a fost surprins de o reclamă. Cu toate acestea, nu conținutul și nici produsul au fost cele care i-au atras atenția designerului, ci mai degrabă formatul: materialul moale, asemănător unui material textil, pe care era imprimată reclama, se lumina cu o strălucire extraordinar de plăcută. Acesta a fost începutul ideii pentru un nou concept de lampă și este un exemplu al capacității uimitoare a lui Iskos de a găsi inspirație în viața de zi cu zi și de a transpune obiecte și fenomene banale într-un limbaj de design frumos - din punct de vedere material, vizual și funcțional.

Lămpile din cadrul noii serii de lămpi de perete "Calm" de la Iskos sunt caracterizate exact de același efect de lumină plăcut care a dat naștere numelui seriei. Partea exterioară a lămpii este acoperită cu un material textil strâns țesut care uniformizează lumina și creează un efect de iluminare difuză cu o tranziție treptată dinspre părțile laterale spre centrul lămpii. Sursa de lumină din spatele acesteia este un modul LED care creează o iluminare de accent eficientă, perfectă pentru aproape orice încăpere. În același timp, lumina strălucește și prin spatele lămpii, creând un contrast întunecat în rama lămpii și un model de lumină armonios pe perete.

Designul în sine este caracterizat de o abordare holistică, cu un design neîntrerupt și un exterior redus la detalii, demonstrând măiestria și expertiza Iskos în ceea ce privește minimalismul scandinav în designul interior. Apărătoarea de perete Calm este disponibilă în mai multe dimensiuni și variante de culoare, cu benzi de culoare individuale de-a lungul ramei care adaugă un joc subtil de culori la designul neutru din punct de vedere al nuanței. De asemenea, lampa este disponibilă cu un variator tactil încorporat pentru a regla luminozitatea, ceea ce extinde foarte mult posibilitățile de utilizare ale lămpii. Pentru o operare rapidă și ușoară a funcției de atenuare, puteți achiziționa, de asemenea, un cablu special pentru seria Calm.

Vezi întreaga gamă de lămpi de perete Calm aici.