KDLN oferă un iluminat funcțional și o estetică elegantă cu noua serie de pandantive "Motus

18 martie 2024
KDLN oferă un iluminat funcțional și o estetică elegantă cu noua serie de pandantive "Motus
Stilul caracterizează fiecare parte a noii serii frumoase de corpuri de iluminat suspendate de la brandul de designer italian KDLN. Colecția de corpuri de iluminat este creația studioului internațional de design Shulab, care este responsabil pentru o gamă largă de designuri aclamate pentru branduri de designer de profil. Vedeți mai multe dintre creațiile lor frumoase aici.

În mod revelator, această serie specială de pandantive este numită după cuvântul latin pentru mișcare: Motus. Acest lucru se datorează designului flexibil al lămpilor, care permite reglarea înălțimii, integrând în același timp cu succes această funcție practică în estetica vizuală a lămpii. Există un buton pe ramă care poate fi folosit în acest scop. Țineți apăsat butonul și împingeți lampa în sus sau trageți de bucla de sub abajur, în funcție de faptul că doriți să reglați abajurul în sus sau în jos. Când lampa se află la înălțimea dorită, eliberați din nou butonul. Rama în sine este fabricată din metal, care este acoperită în culori și este disponibilă în alb, negru și roșu. Rama coboară pe verticală, creând iluzia de a tăia prin ecranul însuși. Linia verticală subțire formează, de asemenea, un contrast interesant cu abajurul voluminos, creând un ansamblu orientat spre formă care face din lampă o operă de artă în sine.

Abajurul în sine este realizat din sticlă opală suflată cu gura, ceea ce îi conferă o estetică elegantă. Când este aprinsă, întregul abajur se aprinde într-o frumoasă strălucire atmosferică. Sursa de lumină din spatele ei este un modul LED încorporat care emite o lumină relativ puternică, cu o temperatură de culoare albă caldă plăcută. Nuanțele albe ale abajurului asigură că lumina poate scăpa eficient și fără efort, în timp ce suprafața mată, opacă, uniformizează lumina, astfel încât aceasta să strălucească perfect uniform în toate părțile, într-o lumină frumoasă de jur împrejur. Cu un variator cu tăiere de fază, veți putea, de asemenea, să reglați intensitatea luminii, deschizând și mai multe posibilități cu Motus.

Vezi întreaga serie frumoasă Motus chiar aici