Noua serie portabilă de la Markslöjd se potrivește tuturor camerelor și tuturor ocaziilor

14 martie 2024
Noua serie portabilă de la Markslöjd se potrivește tuturor camerelor și tuturor ocaziilor
Producătorul suedez de corpuri de iluminat Markslöjd este cunoscut și recunoscut pentru combinarea esteticii designului scandinav atemporal cu o înaltă calitate și tehnologie avansată pentru a oferi o experiență optimă de iluminat care încântă și aduce beneficii în fiecare zi. Un alt exemplu al expertizei Markslöjd în combinarea formei și a funcției poate fi găsit în noua serie de lămpi de masă Filo, care constă în portabile în mai multe variante de culori frumoase. Toate lămpile sunt monocrome și păstrate într-o nuanță de culoare neutră care accentuează frumos expresia lor modernă și minimalistă. Forma are, de asemenea, o simplitate frumoasă, cu o bază rotundă, o ramă tubulară subțire și un abajur cilindric cu exact același diametru ca și baza. Acest lucru conferă lămpii un profil elegant și stilat, care funcționează deosebit de bine în interioarele de inspirație scandinavă și nordică.

Deoarece Filo este proiectată fără fir, puteți lua lampa cu dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura de iluminatul său practic în mai multe încăperi deodată. Lampa are un grad de protecție IP44, ceea ce o face potrivită atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Prin urmare, Filo poate fi scoasă cu ușurință pe terasă și pe balcon sau la un picnic. Lampa este însoțită de un cablu USB-C pentru încărcarea bateriei încorporate care alimentează modulul LED integrat. Atunci când lampa este aprinsă, lumina strălucește în principal în jos, într-o lumină descendentă directă. Cu toate acestea, deoarece partea superioară a abajurului este acoperită cu o placă mată, lumina strălucește, de asemenea, într-o lumină ascendentă blândă care completează frumos iluminarea primară.

Lampa este acționată prin intermediul unui buton tactil aflat în partea superioară a abajurului. Acesta are, de asemenea, o funcție de reglare a intensității luminoase care vă permite să reglați și să personalizați luminozitatea, astfel încât să aveți iluminarea potrivită pentru a vă satisface orice nevoie. După șapte ore de încărcare, bateria este plină și poate străluci timp de opt ore pe cea mai mare setare de luminozitate și chiar mai mult timp pe setările de atenuare.

Vezi întreaga serie practică portabilă aici.