Noile colecții de iluminat wireless de la LOOM Design aduc mai multă flexibilitate și autonomie în iluminat

11 martie 2024
Noile colecții de iluminat wireless de la LOOM Design aduc mai multă flexibilitate și autonomie în iluminat
Simplitatea elegantă și designul funcțional este exact ceea ce caracterizează toate creațiile de la LOOM Design, un brand deținut de Lampefeber, care importă și vinde lămpi de designer în toată Scandinavia de mai bine de 30 de ani - atât clienților privați, cât și celor de afaceri. Un exemplu izbitor al expertizei LOOM Design în combinarea simplității formei cu versatilitatea funcției poate fi văzut în cele două noi colecții de iluminat Sia și Modi Micro Portable Table Lamp. Ambele colecții sunt proiectate fără fir și sunt echipate cu o sursă de lumină LED încorporată și o baterie reîncărcabilă, astfel încât nu sunt limitate la o singură cameră, ci pot fi transportate pentru a fi savurate oriunde în casă sau chiar luate în deplasare. Atât Sia, cât și Modi au o simplitate frumoasă în designul lor: ambele sunt minimaliste în designul lor și vin într-o gamă de culori subtile care le face ușor de încadrat în diferite interioare. Ambele lămpi au, de asemenea, o funcție de atenuare încorporată care vă permite să reglați și să personalizați luminozitatea, astfel încât pot oferi o iluminare adecvată pentru o gamă largă de scopuri și ocazii diferite, în orice moment al zilei și al nopții.

Spoturile Sia click pot fi combinate cu mai multe tipuri diferite de baze pentru a vă crea propria lumină de masă, de podea sau de perete. Spotul este conectat la bază prin intermediul unor elemente magnetice, ceea ce face ca acesta să fie ușor de atașat și detașat. Spoturile și diferitele baze se potrivesc în culori și stil. Acest lucru oferă baza perfectă pentru o iluminare flexibilă și versatilă în designul dvs. interior. Vezi întreaga gamă Sia aici.

Modi se mândrește cu o clasă de protecție uimitor de ridicată (IP65), ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în exterior. Lampa poate fi încărcată atât prin intermediul unui încărcător cu mufă USB, cât și prin intermediul unei stații de încărcare care vă permite să încărcați mai multe lămpi în același timp. Încărcătoarele se vând separat. Vezi toată gama și piesele de schimb aici.