Trei frumoase pandantive Jamilla din rattan de la Bloomingville

29 februarie 2024
Trei frumoase pandantive Jamilla din rattan de la Bloomingville
Noua serie de pandantive Jamilla are toate caracteristicile unui design de adevărată calitate. Seria este formată din trei pandantive, fiecare cu un design individual, dar toate cu același design natural frumos. Abajurul este realizat din rattan, care este cunoscut mai ales din mobilier de grădină, coșuri, scaune, etc. Aici, marca de designer Bloomingville a fost, ca întotdeauna, creativă în abordarea designului interior și a transferat frumosul material pe suportul lămpii. Prin urmare, puteți combina lampa suspendată Jamilla cu alte piese de mobilier sau elemente decorative din rattan pentru a crea un frumos concept de design organic în amenajarea dvs. interioară.

Organic este cuvântul cheie atunci când vine vorba de crearea unei atmosfere de living confortabilă și confortabilă, care să vă facă să vă simțiți ca acasă. Materialul natural și structura împletită a abajururilor din rattan contribuie la o atmosferă relaxată, în timp ce suprafața caldă de culoare maro face ca lampa să se potrivească cu ușurință în diferite concepte de design interior și stil. Cu toate acestea, lampa este ideală în special pentru interioarele de inspirație boemă, cu o preferință pentru materiale naturale.

Pandantivul este disponibil în trei dimensiuni diferite. Fiecare variantă are o formă individuală, dar toate abajururile sunt caracterizate de curbe moi și forme voluminoase. Abajurul este deschis în partea de jos, astfel încât lumina poate pătrunde într-o lumină descendentă directă. În același timp, lumina poate scăpa și prin structura împletită, oferind o iluminare indirectă pe toate părțile. Această combinație de lumină directă și indirectă face ca Jamilla să fie potrivită deasupra meselor și ca lumină de fundal în cameră. Datorită calității sale de lumină blândă și plăcută, Jamilla poate fi utilizată în colțul de living, în seră și în dormitor.

Puteți găsi întreaga serie Jamilla aici.