Design de calitate atât în formă, cât și în funcție: Elegantul pandantiv Arp de la DybergLarsen este acum disponibil și sub formă de candelabru.

22 februarie 2024
Design de calitate atât în formă, cât și în funcție: Elegantul pandantiv Arp de la DybergLarsen este acum disponibil și sub formă de candelabru.
Obțineți echilibrul perfect între formă și funcționalitate cu Landelabru Arp 6 de la DybergLarsen. Candelabrul este o investiție atât în estetică, cât și în confort, creând un iluminat frumos și o completare elegantă a designului dvs. interior. Cele șase abajururi asortate au toate o formă compactă cu curbe moi și sunt realizate din sticlă cu o suprafață fascinantă de culoare fumurie, care conferă lămpii un aspect rece și modern, care completează frumos rama neagră.

Schema de culori neutre contribuie, de asemenea, la versatilitatea lămpii, făcând-o o sursă de lumină care se va potrivi bine cu o multitudine de stiluri diferite de design interior. Cu toate acestea, sticla fumurie nu este doar o alegere făcută din motive estetice, ci asigură și o iluminare difuză atunci când lampa este aprinsă. În același timp, fiecare abajur este deschis în partea de jos și, astfel, oferă, de asemenea, iluminare directă în jos. Această combinație face ca candelabrul Arp să fie ideal atât pentru masa de sufragerie, cât și pentru centrul camerei de zi. Abajururile sunt așezate două câte două în rânduri eșalonate unul față de celălalt pentru a obține o răspândire largă a luminii. Acest lucru conferă lămpii un profil asimetric care, împreună cu schema de culori închise și designul simplu, îi conferă o estetică distinct modernă, care poate fi ușor de asociat cu interioarele contemporane.

Această frumoasă piesă de design este o extensie a seriei Arp, care constă în pandantive și aplice de perete în mai multe modele. Toate lămpile Arp sunt caracterizate de același abajur rotund, compact și de simplitatea designului. Lampa este, de asemenea, disponibilă ca candelabru cu trei brațe și abajururi din sticlă opalină albă.

Vezi întreaga gamă Arp aici!