Designul uimitor al lui Søren Ravn Christensen, Asteria, este acum disponibil ca o lampă de perete

12 februarie 2024
Designul uimitor al lui Søren Ravn Christensen, Asteria, este acum disponibil ca o lampă de perete
Colecția de iluminat populară și acum omniprezentă Asteria de la brandul danez de design Umage găsește echilibrul perfect între funcționalitate și grație. Asteria este creația designerului danez și fondator al Umage, Søren Ravn Christensen, care a creat lampa la intersecția dintre design, tehnologie și măiestrie. Dacă sunteți curioși să descoperiți modelele originale ale lui Søren Ravn Christensen, puteți găsi mai multe creații frumoase ale acestuia aici..

Cu panoul său LED special conceput și exteriorul minimalist, Asteria are un appeal> atemporal, care nu se va demoda niciodată. Seria este caracterizată de o simplitate puristă. Capul lămpii în formă de disc nu este deranjat de detalii și, în același timp, are un design larg, ceea ce ajută la asigurarea unei iluminări ample și, în același timp, conferă lămpii o expresie atrăgătoare care spune multe cu puține cuvinte.

Puteți găsi întreaga serie Asteria aici.

O completare funcțională a designului familiar

Acum, însă, Asteria este prezentată ca o lampă de perete care are în continuare toate calitățile care caracterizează lampa originală. Aplică are același aspect redus la detalii și aceeași formă curată, iar frumosul finisaj de alamă care caracterizează rama celorlalte lămpi Asteria se repetă și în aplică. Sursa de lumină este un modul LED încorporat, care asigură o iluminare eficientă și de mare rază de acțiune, în ciuda consumului redus de energie. Lumina are o frumoasă nuanță de culoare albă caldă (2700K) și o valoare CRI ridicată (>90), ceea ce asigură o reproducere foarte precisă a culorilor din încăpere. Lumina strălucește în jos, într-o lumină descendentă directă. Cu toate acestea, direcția luminii poate fi ajustată, deoarece rama poate fi rotită dintr-o parte în alta. Un buton discret de pe abajur vă permite să reglați intensitatea luminii, astfel încât cu lumina de perete Asteria aveți întotdeauna iluminarea potrivită pentru nevoile și scopurile individuale.

Aplică este disponibilă în două dimensiuni diferite, fiecare fiind disponibilă într-o varietate de culori frumoase. Vezi Asteria Wall Light în toate variantele sale frumoase chiar aici.