Lămpi de cupru

LĂMPI CU UN FINISAJ DE CUPRU


Cuvintele metalizate au devenit foarte la modă în ultimii ani, iar lămpile de cupru, în special, cu tonurile lor roșiatice și pământii, au câștigat popularitate în rândul danezilor. Lămpile din cupru sunt foarte decorative, iar suprafețele lucioase aduc reflexii luminoase și calde de lumină în jurul camerei, funcționând minunat cu toate culorile neutre, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Ele vin în multe varietăți - atât pentru o casă elegantă și stilată, dar și pentru un decor mai rustic. Cuprul este folosit în multe scopuri; fie că este vorba de cabluri, componente de calculator și fire, deoarece metalul este un bun conductor de electricitate și căldură. În plus, cuprul este un metal plăcut și moale cu care se poate lucra. Culoarea roșie a metalului se datorează compușilor de electroni care lucrează în cupru. Pe scurt, acești compuși de electroni emit mai ușor cantitatea de energie din lumina roșie naturală care este reflectată înapoi.Probabil că nu există birou pe care această lampă de cupru elegantă și elegantă nu ar arăta bine. Lampa de masă 205 în negru și cupru de la Lampe Gras oferă o lumină confortabilă și directă, care este, de asemenea, plăcută pentru a citi și a scrie. Cu ajutorul brațelor reglabile, lampa poate fi învârtită și rotită în mai multe direcții, astfel încât lumina să atingă exact locul potrivit. 205 este disponibilă și cu un cadru cromat.
De asemenea, printre lămpile de podea, există modele elegante care sunt gata să ofere interiorului tău o adevărată lovitură de eleganță. Modelul Minerva de la Lindby folosește un aspect industrial în designul său și stă pe un trepied care seamănă cu ceva de care ai fixa un aparat foto SLR. Acest lucru conferă lămpii un contrast interesant, iar abajurul parabolic elegant adaugă interes și frumusețe frumoasei lămpi de podea.
Dacă iluminatul de tavan al casei dvs. are nevoie de o doză de eleganță, dar și de practicitate, nu vă putem recomanda nimic altceva decât seria iconică Joudy de la Lindby. Minunatul Joudy 4 plafonieră este un spot de iluminat care sparge stereotipul conform căruia spoturile sunt surse de lumină anonime, mici, pe tavan. Lindby folosește alamă lucioasă pentru a crea cele patru surse de lumină, care sunt uimitoare îndreptate atât spre ambele dulapuri, cât și în jurul camerei, și care condimentează cu adevărat spațiul.
Pentru un aspect mai robust și mai industrial, vă recomandăm Julin de la Lindby, care funcționează ca patru spoturi pe două șine separate care se întâlnesc într-un singur baldachin. Spoturile, asemănătoare unor lămpi arhitecturale, folosesc un design negru elegant, iar în interiorul fiecărui spot, interiorul abajurului este îmbrăcat în metal de culoarea cuprului. Frumoasa plafonieră este foarte reglabilă și oferă o lumină practică și confortabilă, deoarece fiecare abajur poate fi rotit și reglat.
În lumea lămpilor de perete, s-ar putea să dați peste Karam de la Arcchio, care este extrem de minimalist și aproape futurist în aspectul său. O singură bucată de metal îndoit formează abajurul exterior care protejează și ascunde interiorul lămpii. Metalul este colorat în negru, dar în interiorul curburii se află o bucată de metal încrețită, de culoarea cuprului, care reflectă pista LED încorporată atât în sus, cât și în jos, pe peretele pe care este atârnată lampa. Folosiți lampa în camera de zi, în birou sau pe hol, unde va adăuga cu siguranță un plus de culoare.
Lămpile de cupru sunt, desigur, de asemenea, atât decorative, cât și potrivite ca iluminat exterior!
Acest Rørhat de la Light Point, cu semicercul său frumos și simplu, este ideal pentru a fi așezat în patul din grădină sau de-a lungul aleii. Vă permite să adăugați nume sau adrese sub lampă și poate fi folosită și la intrarea în casă. Rørhat este, de asemenea, disponibilă pentru a fi montată direct pe perete.
La Lampemesteren veți găsi o selecție mare de lămpi de cupru pentru casa sau grădina dumneavoastră!