Lampa arhitectului- Iluminat flexibil pentru întreaga casă
.Lămpile arhitect
În zilele noastre, lampa arhitect este disponibilă pentru locuințele private și este încă o soluție populară pentru birouri și locuri de muncă în general. Nu mai avem aceeași nevoie de a avea un birou acasă, deoarece majoritatea oamenilor lucrează pe laptopuri. În ciuda acestui fapt, lampa arhitect - în diferitele sale iterații - este încă un element de bază în decor și a primit un nou val de atenție datorită accentului său consistent pe designul retro. Decorul scandinav continuă să pună în centrul atenției designul funcțional și clasicii iconici. Lampa arhitect este înfloritoare, dar în zilele noastre folosește becuri LED cu economie de energie, mai degrabă decât becuri cu incandescență. Ea continuă să apară în noi interpretări, iar noi continuăm să o folosim în noul context.

Deși au trecut aproape 90 de ani de când lampa arhitectului a văzut pentru prima dată lumina zilei, aceasta este la fel de populară ca întotdeauna în decorul modern. Indiferent care sunt nevoile dvs. practice de iluminat, lampa arhitect este garantat să le îndeplinească. De podea, de tavan, de perete sau de masă - există un model pentru orice amplasare imaginabilă în casa dvs. Cu alte cuvinte, există nenumărate moduri de a folosi lampa acasă.

Pe noptieră Dacă vă doriți o lampă de noptieră flexibilă și practică, cu o expresie modernă, lampa arhitect este ideală. Ați putea opta pentru populara Original 1227 wall lamp. Gama sa impresionantă este potrivită chiar și pentru a fi folosită lângă paturile de înălțime. Dacă aveți nevoie de o lampă de noptieră pe care să o puteți folosi ca lumină de lectură, lampa arhitect este cea mai potrivită. Lumina ascuțită și concentrată vă asigură că nu trebuie să vă obosiți ochii doar pentru a citi. În plus, obțineți o lampă care luminează întreaga cameră și nu vă deranjează partenerul atunci când vrea să doarmă.

În bucătărie Atunci când alegeți o lampă pentru bucătărie, este important să găsiți ceva care să vă ofere o lumină bună pentru spațiul de lucru. O lampă de arhitectură pentru perete sau tavan este alegerea ideală dacă vă doriți flexibilitate. Lama de tavan 302 sau Lama de perete 213 de la Lampe Gras sunt ambele soluții solide și simple, care oferă o lumină extraordinară pentru atunci când pregătiți prânzul sau cina.
Pentru birou În ultimii ani, biroul de acasă a cunoscut o adevărată renaștere! Petrecem din ce în ce mai mult timp lucrând pentru acasă, așa că este esențial să aveți lumina potrivită pentru a vă ghida. Branduri precum Leucos au înțeles misiunea și au creat colecția de lămpi JJ. Colecția include pandantive, lămpi de perete, lămpi de podea și lămpi de masă. Aceasta din urmă este deosebit de bună pentru birouri, fie că se află acasă sau nu, datorită dimensiunilor și flexibilității sale, ceea ce o face perfectă pentru biroul dumneavoastră. Toate lămpile din colecție sunt o abordare modernă a designului clasic al lămpilor de arhitect, iar lămpile de masă sunt ceea ce ați putea numi o lampă de arhitect clasică.

Lampa de masă JJ posedă flexibilitatea unei lămpi clasice de arhitect, deoarece brațele și abajurul său pot fi ajustate pentru a străluci în diferite direcții, astfel încât să aveți întotdeauna lumina de care aveți nevoie. Lămpile de masă sunt, de asemenea, echipate cu o lumină LED reglabilă, astfel încât puteți modifica luminozitatea pentru a se potrivi orelor de lucru. Designul elegant este disponibil în diferite dimensiuni și culori, cu și fără bază, astfel încât există un model pentru fiecare, indiferent de stilul și nevoile tale. Împodobiți-vă biroul cu acest clasic: un accesoriu practic și decorativ pentru decorul dvs. care nu se demodează niciodată.

Doriți să vedeți colecția unică JJ de la Leucos? Găsiți-o aici.
În sufragerie Aveți nevoie de o lumină bună în legătură cu amenajarea canapelei sau a fotoliului preferat, unde aveți tendința de a vă ghemui cu tricotaje sau cu o carte bună. Lampa Archi de la Nordic Living asigură o lumină incredibil de flexibilă. Lampa are o funcție de prindere și poate fi montată cu ușurință pe un raft sau pe marginea unei mese, ca să nu mai spunem că poate fi mutată din nou dacă este nevoie. Lampa este disponibilă în diverse culori și se potrivește tuturor stilurilor de decor.

ÎN CAMERA COPILULUI Biroul din camera copilului dumneavoastră ar trebui să fie luminat corespunzător pentru ca acesta să-și poată face temele, să exerseze desenul sau să lucreze la alte mici proiecte creative. Lampa Lama de masă tip 75 este clasica lampă arhitect în picioare, disponibilă în diverse combinații de culori atrăgătoare. Lampa de masă Type 75 este o soluție decorativă și practică pentru camera copilului dumneavoastră, care funcționează atât pentru dumneavoastră, cât și pentru copilul dumneavoastră. Lampa de masă unică este disponibilă în două dimensiuni, cu înălțimi maxime de 50, respectiv 66 cm-dimensiuni care fac ca lampa să poată fi folosită și ca lampă pe noptieră.
Pentru decorul personal Decorul modern folosește lampa de arhitect în diverse contexte noi. Una dintre cele mai atrăgătoare și mai creative interpretări este lampa arhitect gigant: Lama de podea Volomeo Mega. Colecția Tolomeo de la Artemides găzduiește unele dintre cele mai populare lămpi de arhitectură, iar colecția a câștigat nenumărate premii de la lansarea sa în 1987.

Lampa de podea distinctă oferă o înălțime și o rază de acțiune care vă permit să o plasați deasupra mesei de luat masa sau să o folosiți pentru a vă lumina masa de cafea. Nu este necesară montarea pe pereți sau pe tavan, astfel încât lampa este ușor de încorporat în decorul dvs. existent. La fel ca și lămpile arhitecturale mai mici, lumina de la mega lampă este reglabilă, ceea ce o face simplu de utilizat dacă doriți să vă mutați masa de luat masa pentru a încadra mai mulți invitați la cină. Lampa creează libertate în decorul dvs. și contribuie la o expresie unică, menită să facă impresie.  


Lama de masă revoluționară din anii 1920 Inginerul francez Bernard Albin-Gras a proiectat la începutul anilor 1920 o lampă de birou revoluționară cu braț reglabil și articulație sferică. În anii care au urmat, invenția sa a fost larg răspândită în birouri, laboratoare, săli de lucru și alte locuri care aveau nevoie de o lumină de lucru flexibilă. Lampa a devenit un succes printre arhitecți și s-a răspândit ca un foc de paie în comunitatea lor - de aici și numele. Bernard Gras a vândut drepturile asupra lămpii sale și atunci a intrat în producție prima lampă Gras.

În 1932, un alt inginer, pe nume George Carwadine, a înlocuit articulațiile sferice reglabile cu un sistem de arcuri format din patru arcuri care puteau fi deplasate fără a-și pierde poziția. Abajurul a focalizat lumina asupra unui spațiu de lucru, în timp ce baza grea a creat stabilitate - chiar și atunci când se folosea întreaga gamă a lămpii. Câțiva ani mai târziu, lampa a intrat în producție sub numele de "Anglepoise 1208", căreia i s-a alăturat mai târziu modelul mai elegant "Anglepoise 1227", care este fabricat și vândut și astăzi.

Lampa de arhitect nu mai este lampa retro portocalie care a fost un element de bază pe birouri timp de mulți ani. Gama noastră de lămpi arhitect se mândrește cu o serie de interpretări incredibile - unele sunt mai fidele designului retro clasic decât altele, în timp ce altele oferă o expresie scandinavă într-o selecție de culori. Ceea ce au toate în comun este brațul lor flexibil și lumina concentrată, potrivită pentru a fi folosită în toată casa.

VEZI GAMA NOASTRĂ DE LAMPADE ARCHITECT AICI