Hübsch Lampadare

Încă de la înființarea lor în 2010, Hübsch a oferit un design scandinav care se concentrează pe estetică și calitate. Lămpile lor nu fac excepție, oferind o expresie minimalistă care se potrivește tuturor stilurilor de decor și adaugă o notă modernă și luxoasă designului dvs. interior. Alama populară, sticla opalină atmosferică, minimalismul și modelele simple reprezintă o mare parte din gama lor. Produsele lor reflectă tendințele vremurilor noastre, lucru pentru care Hübsch are ochiul format.  

O lampă de podea este o soluție practică care poate fi amplasată peste tot în casă - lângă canapele sau fotolii, lângă noptieră sau într-unul dintre colțurile întunecate. Nu este necesară nicio montare sau instalare. Tot ce ai nevoie este o priză și o poți muta dacă nevoile tale de iluminat se schimbă. Gama noastră de lămpi de podea de la Hübsch include lămpi cu o strălucire atmosferică, precum și lămpi cu abajururi reglabile, care creează o strălucire superbă pentru lectură sau pentru activități artistice și meșteșugărești.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!