Decorarea cu culori – roz și piersică

DAȚI CASEI DVS. O GURĂ DE AER PROASPĂT CU CULORILE ROZ SAU PIERSICĂ

Dincolo de un simplu acoperiș deasupra capului, locuința este, de asemenea, un loc în care să te relaxezi, să fii tu însuți și să îți aduni energia. Prin urmare, locuința ar trebui să aibă și un design interior care să facă fiecare persoană să se simtă confortabil. Ceea ce ne face să ne simțim ca acasă este individual, dar culorile plăcute și personalitatea merg foarte departe. Dacă doriți să adăugați puțină culoare în mediul înconjurător, alegeți o culoare care vă face fericiți. Dacă vă place și o nuanță piersicuță - cum ar fi trandafir, roz sau piersică - atunci avem o gamă de lămpi și accesorii pentru casă care sunt perfecte pentru dumneavoastră! Pe lângă faptul că adaugă căldură, nuanța roz delicată oferă și un contrast elegant cu pereții gri, aspectul modern de beton și aspectul natural.O gură de aer proaspăt cu Globe


Dacă vă place designul iconic, eleganța și culorile proaspete, atunci poate doriți să luați în considerare clasica lampă suspendată Globe într-o frumoasă versiune în culoarea piersicii. Frumoasa lampă este proiectată de artistul Verner Panton, care a expus în mod sculptural cinci mici nuanțe reflectorizante într-un abajur sferic din acrilic. Amintind de un balon de săpun plutitor, se încadrează perfect în universul jucăuș al lui Verner Panton.  Verner Panton a proiectat VP Globe în 1969 cu misiunea de a crea o lampă atrăgătoare cu o lumină caldă. Astăzi, lampa de succes este una dintre cele mai ușor de recunoscut lămpi de design și o lampă care a dobândit un statut clasic ridicat.

De când a fost introdusă pentru prima dată, lampa a fost lansată în mai multe culori diferite pentru a se potrivi cu tendințele în schimbare în materie de design interior. Lampa suspendată de culoare piersică de la 2021 se potrivește perfect cu tendințele actuale, adăugând o gură de aer proaspăt designului dvs. interior. Culoarea delicată este o modalitate ușoară și elegantă de a oferi casei dvs. o culoare proaspătă, fără ca aceasta să fie prea dominantă.

Vezi pandantivul Globe în mai multe culori aici!Design masculin în culori feminine de la Made By Hand


O modalitate ușoară și flexibilă de a adăuga o notă de culoare proaspătă într-o cameră este o lampă. Cu toate acestea, poate exista un echilibru dificil între copilăros și pui când vine vorba de decorarea cu culoarea roz. O modalitate excelentă de a echilibra decorul este să îl completați cu un aspect simplu și masculin.

Avem multe lămpi în diferite nuanțe de roz - inclusiv lămpi de la Made By Hand. Cu materiale de înaltă calitate și atenție la cele mai mici detalii, vă garantăm un design care este atât matur, cât și elegant! Combinate cu țesături grosiere și un limbaj de design angular, Made By Hand a creat lămpi cu un echilibru perfect între aspectul masculin și cel feminin.

Vezi lămpile elegante Knit Wit și Petite Machine aici!Elegance and style from Design By Us


Cu toate acestea, dacă doriți să creați o expresie complet feminină, ar trebui să optați pentru forme moi. În gama de lumini decorative de la Design By Us, veți găsi lumini cu forme rotunde și nuanțe feminine. În special seriile New Wave și Ball au un aspect elegant datorită frumosului abajur din sticlă roz prăfuit. Lampa are detalii din alamă care nu numai că sunt super moderne, dar îi conferă lămpii un aspect elegant.

Lămpile sunt, de asemenea, un contrast excelent cu pereții cruzi moderni și cu aspectul de beton care a devenit popular în designul interior, precum și o completare frumoasă a stilului industrial.

Vezi aici frumoasele lămpi de la Design By Us!Versiunea metalică a rozului: rose gold de la Light-Point


În 2020, Light-Point a lansat o gamă largă de lămpi într-o culoare metalică superbă; rose gold, cunoscută și sub numele de aur roz. Folosiți-o pentru a adăuga o nuanță de roz în casa dvs. într-un mod sofisticat și plin de farmec. Datorită suprafeței sale periate, rose gold are un aspect discret care se integrează cu ușurință în decor.

În designul interior modern, o lampă Rosa Gold adaugă multă viață unui aspect minimalist, altfel auster; este deosebit de eficientă atunci când este asociată cu culori mai reci și neutre. Pe scurt, poate fi folosită în orice mediu în care doriți să adăugați o notă de căldură și lux.

Vezi colecția de aur roz de la Light-Point aici!
Accesorii pentru casă în culorile piersică și roz


Dacă nu vă puteți sătura de nuanța feminină, avem o gamă largă de accesorii pentru casă în aceste culori frumoase, pe lângă lămpi. Veți găsi perna roz moale Dot Cushion de la HAY; superba Colour Block Blanket în roz și bej de la Vitra; și cutia de plante Plant Box de la Ferm Living în nuanțe deschise.