Cyber Monday la Lampemesteren.ro

20% reducere pentru cei care au ratat Black Friday


Sărbătorim Cyber Monday de la miezul nopții de duminică până la miezul nopții de luni 27 noiembrie 2023..

Oferim 20% reducere la orice, cu excepția Philips Hue, Gubi, ediții limitate și articole reduse..În prelungirea Black Friday, Lampemesteren sărbătorește și Cyber Monday.
O zi cu oferte incredibile și lămpi de designer la reducere. Vreți să participați?

Să-ți sortezi din timp cadourile de Crăciun și să economisești bani în timp ce o faci!
.

Ce este Cyber Monday?

Cyber Monday își are originea în SUA, unde a devenit o extensie a Black Friday. La început, Black Friday se extindea doar la magazinele fizice, dar, pe măsură ce comerțul cu amănuntul online a luat avânt, a venit în cele din urmă momentul să se transpună vânzările fizice într-un eveniment online. Bineînțeles, acest lucru nu putea să cadă în aceeași zi cu Black Friday, deoarece oamenii erau ocupați să profite de vânzările fizice. În schimb, lunea de după Black Friday - sau lunea de după Ziua Recunoștinței - a fost redenumită Cyber Monday. Această zi este centrată pe ofertele online și dedicată comerțului cu amănuntul online.

Cumpărări fericite!

Lămpile Cyber Monday

Lampemesteren găzduiește o gamă largă de soluții de iluminat, iar acest lucru este valabil chiar și în cea mai mare zi de cumpărături online a anului. Luni, 27 noiembrie 2023 , veți găsi pe site-ul nostru lămpi de masă, lămpi de podea, lămpi de perete, pandantive și soluții de iluminat exterior. Indiferent de ce fel de iluminat aveți nevoie, suntem încrezători că avem soluția perfectă pentru dvs. Pe de o parte, este vorba despre ce lumină și ce tip de lampă aveți nevoie, iar pe de altă parte, este vorba despre design. Știm că forma și funcționalitatea sunt părți esențiale ale oricărui design, așa că avem în stoc doar crema șiragului de idei - adică lămpi care le combină pe cele două! Dacă sunteți în căutarea pandantivului perfect, a spotului de exterior sau a oricărei alte soluții de iluminat, o veți găsi cu siguranță la Lampemesteren.
Această zi mare de cumpărături online este perfectă pentru sortarea cadourilor de Crăciun, iar cu returnările de 100 de zile ale Lampemesteren, destinatarul poate chiar să schimbe frumoasa lampă de designer sau soluția de iluminat în aer liber, dacă s-a îndrăgostit de o altă culoare sau model.
.