Colecția AJ în culori noi!Noi culori pentru colecția AJ
Ne plac lămpile AJ, iar dacă și ție îți plac, atunci suntem convinși că vei fi încântată de aceste noi produse superbe! Pe lângă negru, alb și petrol deschis, noua colecție include verde închis, galben ocru, roșu ruginiu, albastru miezul nopții, vinete și două nuanțe de gri. Culorile se leagă minunat de universul lui Arne Jacobsen și au fost atent selectate pentru a evidenția esența lămpii AJ.
.
<hr><font size="+2">Poate că e timpul să fii curajos?</font>


Poate că e timpul să fii curajos?

The AJ collection is a true design classic, and we’re beyond excited that the collection is growing to include a range of beautiful new colours!

Picking a favourite can be hard, but if you love the Nordic style, Wall in black might be the obvious choice for you. But maybe it’s time to be brave and go a little more colourful? With the recent additions to the AJ collection, there’s never been a better time to try something new.


<hr><font size="+2">Aduceți puțină lumină în viața dumneavoastră cu noile lămpi AJ</font>.


Aduceți puțină lumină în viața dumneavoastră cu noile lămpi AJ.

Dacă ar trebui să îndrăznești să alegi o culoare sau două, Midnight Blue sau Aubergine ar putea fi un bun punct de plecare, deoarece cele două culori sunt profunde și calme și se potrivesc bine cu nuanțele de gri. Modelele albastru închis și petrol au fost - și continuă să fie - foarte populare datorită naturii lor mute care contribuie la un sentiment de calm și echilibru. Este o modalitate excelentă de a adăuga puțină culoare și căldură în decorul tău dacă nu te simți prea colorat.

Dacă doriți să vă transformați casa, există o mulțime de lucruri mici pe care le puteți face pentru a schimba expresia decorului dvs. Vopsirea unui singur perete din dormitor, bucătărie sau camera de zi este o soluție populară, iar nuanțele de gri sunt deosebit de populare. Dacă doriți ceva diferit și nou, vă recomandăm albastru închis sau vinețiu și o Lampă AJ asortată și, uite așa, decorul dvs. este nou-nouț.
<hr><font size="+2">Ilumină-ți viața cu un caleidoscop de culoare!</font>


Ilumină-ți viața cu un caleidoscop de culoare!

Pe lângă lămpile AJ în culorile Aubergine, Midnight Blue și Light and Dark Grey, brandul a lansat și cele mai atrăgătoare galben ocru, roșu rugină, petrol deschis și verde închis. Noile culori sunt strâns legate de universul propriu al lui Arne Jacobsen și au fost selectate pe baza culorilor care evidențiază cel mai bine esența lămpii AJ.

Așadar, umpleți-vă viața de culoare, provocați-vă simțurile și aduceți viață și o notă dinamică în decorul dvs. cu nuanțe atrăgătoare precum Ochre Yellow și Rust Red. Acestea sunt garantate a fi un plus extraordinar pentru casele neutre și minimaliste care au nevoie de acea notă finală.

Nuanțele uimitoare de petrol funcționează remarcabil de bine cu nuanțele verzi și viceversa, astfel încât lămpile AJ Dark Green și Light Petroleum sunt perfecte împreună, impunând atenția în interioarele albe sau neutre și oferind un contrast estetic uimitor.
<hr><font size="+2">Salvați-vă o oglindă cu lămpile AJ din oțel lustruit</font>.


Salvați-vă o oglindă cu lămpile AJ din oțel lustruit.

Obțineți o lampă AJ originală din oțel cu finisaj lustruit. În stilul adevărat al lui Arne Jacobsen, aceasta reflectă mediul înconjurător și evidențiază aspectul simplu și distinct care caracterizează designul AJ, oferind în același timp o lumină excelentă. Oțelul lustruit unic conferă, de asemenea, lămpilor un aspect modern și exclusivist, care se potrivește oricărui stil de decor și atrage atenția.

Găsește aici toate lămpile incredibile AJ din oțel lustruit.

Aceasta este una dintre preferatele noastre, dar există o mulțime din care puteți alege, ceea ce este un lucru grozav, deoarece cu toții avem stiluri și gusturi diferite.
GĂSIȚI AICI GAMA COMPLETĂ DE LĂMPI AJ DE LA ARNE JACOBSEN