Variator montat pe cablu

Funcția de reglare a intensității luminoase a devenit standard în majoritatea locuințelor. Acest lucru se datorează, în primul rând, faptului că am descoperit importanța de a avea corpuri de iluminat care să ne satisfacă toate nevoile, de la o lumină de lucru energică la o strălucire atenuată pentru o seară confortabilă. Dacă doriți să asociați o anumită lampă cu un variator de lumină, un variator de lumină prin cablu ar putea fi o soluție bună - fie că este vorba despre o lampă de perete, o lampă de podea sau o lampă de masă.
Afișați 23 din 23 produse
Opțiunile practice pe care le oferă reducerea intensității luminoase sunt infinite. Gândiți-vă doar la o cină romantică la lumina lumânărilor, în care reduceți lumina foarte puțin și reglați celelalte lumânări din cameră. Atmosfera confortabilă, romantică și confortabilă te învăluie, transformând noaptea în ceva de neuitat.

Gândiți-vă la momentul în care este timpul să strângeți masa după cina romantică. Poate că ați avut un mic accident și o mână de firimituri a ajuns pe podea. Prin simpla glisare a degetului pe un potențiometru, transformați lumina într-o strălucire puternică care vă ajută să curățați firimiturile și să vă asigurați că nu vă împiedicați de nimic în drum spre bucătărie.

Dimmer LED pentru cablu

.
Faptul că folosim becuri cu LED în loc de becuri cu halogen și cu incandescență nu este o scuză pentru a amâna proiectul tău de dimmer. Instalarea unui dimmer pentru cablu pe o lampă cu LED este la fel de ușoară ca și cum ar fi o plăcintă, iar dacă știi cum să instalezi un dimmer pe o lampă de modă veche, știi deja cum să o faci pe una modernă. Conceptul este același.

Dacă nu știi nimic despre instalarea de variatoare și te îngrozește ideea de a demonta cablul iubitei lămpi, atunci îți recomandăm articolul nostru Cunoștințe despre variatoare, totul despre variatoare! Intrăm mai în profunzime și explicăm cum să alegi un variator care să se potrivească cu puterea lămpii tale. Găsiți articolul aici!.

Dimmer pentru lampă

.
Cei mai mulți oameni aleg să își instaleze variatoarele pe cablul unei lămpi de perete, de masă sau de podea, folosindu-le ca pe o versiune tactilă a unui bec inteligent. Cele două soluții nu se exclud reciproc, dar nu montați un bec inteligent într-o lampă dotată cu un variator de lumină pe cablu.

Dimmerul de pe cablu nu poate fi reglat automat și nici nu îl puteți regla cu ajutorul unei aplicații. Ceea ce poți face este să simți variatorul și nu trebuie să scotocești după telefon de fiecare dată când vrei să reglezi lumina. Pur și simplu ajungeți la variator și mutați comutatorul în sus sau în jos, după cum considerați necesar.

Dacă doriți o combinație între un variator cu cablu și becuri inteligente, vă recomandăm să consultați articolul nostru despre Philips Hue sau să vă scufundați în articolul nostru despre "Raportul calitate-preț" Lămpi inteligente pentru casă!.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!