Rotaliana Lampadare

Marca Rotaliana a fost fondată în 1989 în Trentino, Italia, iar de atunci afacerea a înflorit datorită designerilor inovatori și care își asumă riscuri. Accentul a fost pus pe frumusețe și funcționalitate în locul limitărilor, iar materiale și forme noi informează fiecare design. Gândirea out-of-the-box duce la produse care aduc bucurie în inimă.

Lampa standard String F1 este ceva cu totul unic, o lampă cu o multitudine de opțiuni pentru setări individuale și un design simplu și clasic. Lampa de podea Capri F 1, cu finisajul său lucios și aspectul său distinctiv, merită cu siguranță atenția dumneavoastră. Drink F1 este o lampă de podea simplă și minimalistă - un adevărat clasic care semnalează un gust rafinat.

Marca italiană Rotaliana, cu o picătură de design scandinav, are două calități primare: creativitatea și inovația, ambele bazate pe un mare know-how tehnic în ceea ce privește dezvoltarea lămpilor. Compania colaborează cu un număr mare de designeri internaționali cu origini și puncte de vedere diferite, printre care Andrea Brazi, Federica Cevasco. Kengo Kuma și Burkhard Panteleit. Designul italian superb, inovația, creativitatea, frumusețea și funcționalitatea unică sunt câteva dintre cuvintele cheie la Rotaliana, iar numeroasele lor lămpi interesante și inovatoare și-au câștigat drumul în viețile consumatorilor de toate vârstele.

De la înființarea sa, Rotaliana a fost condusă de Stefano Vega, care monitorizează produsele proprii ale companiei, precum și tendințele internaționale în materie de design. Accentul său este pus pe iluminatul modern "dezvoltat pentru un scop specific". Pentru Rotaliana este important să proiecteze lămpi din materiale frumoase, precum și să se asigure că produsele semnalează calitate și bun gust

Colecția de lămpi Rotaliana include modele care se joacă cu designul arhetipal al lămpilor de-a lungul istoriei, printre altele prin utilizarea de noi materiale și soluții de producție.
String F1 Lampadar Black/Black - Rotaliana
RRP RON 2.425,00
Așteptat în: 21 - 24 zile
Afișați 31 din 31 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!