Rotaliana Aplice de perete

Marca Rotaliana a fost fondată în 1989 în Trentino, Italia, iar de atunci afacerea a înflorit datorită designerilor inovatori și care își asumă riscuri. Accentul a fost pus pe frumusețe și funcționalitate în locul limitărilor, iar materiale și forme noi informează fiecare design. Gândirea out-of-the-box duce la produse care aduc bucurie în inimă.

String W0, proiectată de Donegani & Lauda, este o lampă de perete minimalistă cu un braț și un cap reglabile; elasticul acoperit cu material textil face ca mișcarea să fie fluidă și flexibilă. String W1 are aceleași caracteristici minunate, dar cu brațe mai lungi, mărind opțiunile de decorare.

Afișați 36 din 60 produse
Sensibilitatea italiană a Rotaliana, cu o notă de design scandinav, are două calități principale: creativitatea și inovația, ambele bazate pe un know-how tehnic deosebit în ceea ce privește dezvoltarea lămpilor. Compania colaborează cu un număr mare de designeri internaționali cu origini și puncte de vedere diferite, printre care Andrea Brazi, Federica Cevasco. Kengo Kuma și Burkhard Panteleit. Designul italian superb, inovația, creativitatea, frumusețea și funcționalitatea unică sunt câteva dintre cuvintele cheie la Rotaliana, iar numeroasele lor lămpi interesante și inovatoare și-au câștigat drumul în viețile consumatorilor de toate vârstele.

De la înființarea sa, Rotaliana a fost condusă de Stefano Vega, care monitorizează produsele proprii ale companiei, precum și tendințele internaționale în materie de design. Accentul său se pune pe iluminatul modern "dezvoltat pentru un scop specific". Pentru Rotaliana este important să proiecteze lămpi din materiale frumoase, precum și să se asigure că produsele semnalează calitate și bun gust

Colecția de lămpi Rotaliana include modele care se joacă cu designul arhetipal al lămpilor de-a lungul istoriei, printre altele prin utilizarea de noi materiale și soluții de producție.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!