Markslöjd Aplice de Perete

Markslöjd, o marcă suedeză proeminentă, este renumită pentru abordarea sa rafinată a designului și pentru calitatea excepțională a iluminatului. Gama lor impresionantă de lămpi de perete nu face excepție, combinând estetica scandinavă elegantă cu caracterul practic și durabilitatea într-un mod unic care reflectă moștenirea mândră a măiestriei și designului suedez.

Găsește toate lămpile Markslöjd aici
Caris Aplica de Exterior Black - Markslöjd
RRP RON 341,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Peak Aplică de Perete Black - Markslöjd
RRP RON 426,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Riggs Aplică de Perete Black - Markslöjd
RRP RON 755,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Fredrikshamn Aplică de Perete Black - Markslöjd
RRP RON 446,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Pablo LED Aplică de Perete Black - Markslöjd
RRP RON 640,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Metro Aplică de Perete Shiny White - Markslöjd
RRP RON 332,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Afișați 27 din 27 produse

Îmbunătățiți-vă locuința cu o lampă de perete Markslöjd


Dintre gama impresionantă de lămpi de perete Markslöjd, trei modele se remarcă în mod deosebit, printre care Caris, Neptunus și Riggs. Aceste lămpi reprezintă stiluri și funcții diferite, dar toate au în comun calitatea și estetica distinctivă care caracterizează Markslöjd.

  • Ampa de perete Caris este un exemplu perfect al capacității Markslöjd de a combina eleganța cu funcționalitatea. Cu designul său elegant și curbele moi, Caris adaugă o notă subtilă de lux oricărui spațiu. O lampă de perete unică pentru exterior, Caris poate aduce atât stil, cât și funcționalitate teraselor, balcoanelor sau zonelor de grădină. Construcția sa durabilă și materialele rezistente la intemperii îl fac ideal pentru a crea o iluminare și o atmosferă plăcută în aer liber, fie că este vorba de relaxare seara sau de evenimente sociale în aer liber. Cu veioza de perete Caris, vă puteți extinde activitățile în aer liber și vă puteți bucura de lumina și frumusețea spațiilor exterioare în orice moment al zilei sau al anului.

  • Lama de perete Neptunus este un exemplu al accentului pus de Markslöjd pe durabilitate și funcționalitate. Cu designul său robust și finisajul rustic, veioza de perete Neptunus este perfectă pentru a ilumina spațiile interioare cu un aer industrial. Fabricată din materiale extrem de durabile și împreună cu clasificarea IP44, este ideală pentru utilizarea în medii umede, cum ar fi băile sau alte zone care necesită o protecție suplimentară împotriva apei și a umezelii. Neptunus combină astfel durabilitatea excepțională cu o estetică elegantă, care poate îmbogăți orice spațiu cu expresia sa distinctivă.

  • Ampa de perete Riggs reprezintă abordarea inovatoare a Markslöjd în materie de design. Cu aspectul său modern și minimalist, Riggs se potrivește perfect în casele elegante de astăzi. Este ideal pentru a adăuga o notă de eleganță oricărei încăperi. În plus, lampa de perete Riggs este echipată cu un braț de foarfecă reglabil care poate fi direcționat în funcție de necesități, astfel încât să puteți obține lumină acolo unde doriți. Acest lucru oferă o flexibilitate excepțională și posibilitatea de a adapta lumina la diferite activități și stări de spirit. Lampa de perete Riggs combină forma și funcția într-un mod impresionant și este o alegere ideală pentru oricine caută atât o iluminare elegantă, cât și un aspect practic.

    Fie că este vorba de Caris, Neptunus sau Riggs, lămpile de perete Markslöjd sunt cunoscute pentru calitatea excelentă, designul elegant și versatilitatea lor. Cu o gamă largă de lămpi care se potrivesc tuturor nevoilor, gusturilor și stilului interior, Markslöjd este alegerea ideală pentru oricine caută soluții de iluminat de înaltă calitate.
  • Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
    Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!