Made By Hand Lampadare

O lampă de podea este mai mult decât o simplă soluție de iluminat. Este o piesă de mobilier în designul dvs. interior. Made By Hand oferă o selecție largă de lămpi de podea pentru o iluminare funcțională și confortabilă. Toate lămpile lor sunt realizate manual și servesc drept omagiu pentru buna măiestrie și luxul discret.

Inspirată de lampa tradițională din hârtie de orez, Made By Hand a conceput o lampă cu aceleași calități într-un design modern, scandinav - Knit Wit Floor Lamp este abajurul de lumină realizat dintr-un material tricotat. Lumina lămpii strălucește prin modelul din fire, conferind lămpii o expresie decorativă și distinctă.

Practica Lampă de podea Petite Machine Floor Lamp a fost inspirată de designul lămpilor din anii 1930 și 1950 și realizată într-un design elegant, scandinav. Ea aruncă o strălucire minunată asupra spațiului dvs. de lucru și funcționează la fel de bine și ca lumină de lectură lângă fotoliul dvs. preferat de relaxare.
Afișați 36 din 64 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!