Made By Hand Lampadare

O lampă de podea este mai mult decât o simplă soluție de iluminat. Este o piesă de mobilier în designul dvs. interior. Made By Hand oferă o selecție largă de lămpi de podea pentru o iluminare funcțională și confortabilă. Toate lămpile lor sunt realizate manual și servesc drept omagiu pentru buna măiestrie și luxul discret.

Inspirată de lampa tradițională din hârtie de orez, Made By Hand a conceput o lampă cu aceleași calități într-un design modern, scandinav - Knit Wit Floor Lamp este abajurul de lumină realizat dintr-un material tricotat. Lumina lămpii strălucește prin modelul din fire, conferind lămpii o expresie decorativă și distinctă.

Practica Lampă de podea Petite Machine Floor Lamp a fost inspirată de designul lămpilor din anii 1930 și 1950 și realizată într-un design elegant, scandinav. Ea aruncă o strălucire minunată asupra spațiului dvs. de lucru și funcționează la fel de bine și ca lumină de lectură lângă fotoliul dvs. preferat de relaxare.
Knit-Wit 45 Round Lampadar Low - Made By Hand
Selectați varianta pentru starea stocului
Knit-Wit 45 Round Lampadar High - Made By Hand
RRP RON 3.280,00
Selectați varianta pentru starea stocului
Knit-Wit 65 Oval Lampadar High - Made By Hand
Selectați varianta pentru starea stocului
Knit-Wit 60 Round Lampadar High - Made By Hand
RRP RON 3.805,00
Selectați varianta pentru starea stocului
Knit-Wit 60 Round Lampadar Medium - Made By Hand
RRP RON 3.610,00
Selectați varianta pentru starea stocului
Afișați 19 din 19 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!