Globen Lighting Lampadare

Globen Lighting este un brand de iluminat recunoscut, care s-a impus ca un jucător de frunte pe piață cu designul său inovator și produsele sale de calitate. Cu o pasiune pentru crearea de corpuri de iluminat atmosferice și funcționale, Globen Lighting și-a construit o reputație solidă pentru livrarea de corpuri de iluminat la cel mai înalt standard, care impresionează atât prin estetică, cât și prin funcționalitate. Una dintre cele mai populare categorii din gama Globen Lighting este selecția impresionantă de lămpi de podea. Aceste lămpi de podea sunt concepute cu accent pe adăugarea atât de lumină, cât și de caracter în cameră, acționând în același timp ca elemente de decor elegante. Mai jos puteți găsi sortimentul nostru de lămpi de podea Globen Lighting.
Ripley Lampadar Blue - Globen Lighting
RRP RON 1.222,00
Așteptat în: 10 - 14 zile
Ripley Lampadar Beige - Globen Lighting
RRP RON 1.222,00
Așteptat în: 10 - 14 zile
Afișați 31 din 31 produse

Lama de podea Torrano - Eleganță modernă


Lampa de podea Torrano, proiectată de talentatul designer Patrick Hall pentru Globen Lighting, reprezintă o armonie perfectă între formă și funcție. Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale lămpii de podea Torrano este baza sa unică din marmură, care conferă lămpii o expresie unică și elegantă. Marmura este cunoscută pentru frumusețea sa atemporală și pentru strălucirea sa luxoasă, iar prin integrarea acestui material prețios în designul lămpii de podea Torrano, Patrick Hall adaugă o notă sofisticată și exclusivistă lămpii.

Baza din marmură nu este doar o încântare vizuală, ci are și un scop practic, oferind stabilitate și soliditate întregii construcții. Baza grea și robustă asigură faptul că lampa stă bine fixată pe podea, ceea ce este esențial pentru funcția sa de lampă de podea. Contrastul care apare între suprafața netedă și rece a bazei din marmură și scheletul metalic elegant al lămpii creează o tensiune vizuală și adaugă profunzime designului lămpii.

Pe lângă baza sa impresionantă, lampa de podea Torrano se caracterizează, de asemenea, prin aspectul său elegant și modern. Brațul subțire și curbele elegante ale abajurului contribuie la estetica generală luxoasă a lămpii și o fac un element care atrage atenția în orice încăpere.

Per total, lampa de podea Torrano reușește să combine estetica și funcționalitatea într-un mod unic. Viziunea de design a lui Patrick Hall, combinată cu expertiza de măiestrie a Globen Lighting, are ca rezultat o lampă de podea care nu numai că îndeplinește nevoia de iluminat, dar îmbogățește și camera cu expresia sa unică și elegantă.

Vezi toate lămpile Torrano de la Globen Lighting aici


Lama de podea Cannes - Farmecul inspirat de epoca


Lampa de podea Cannes este o altă alegere populară de la Globen Lighting, cu designul său unic și distinctiv. Inspirată de estetica vintage, Cannes adaugă un farmec atemporal oricărei încăperi. Iluminarea blândă creează o atmosferă confortabilă, perfectă pentru relaxare sau socializare. Lampa de podea Cannes a fost creată tot de Patrick Hall, fiind un exemplu frumos de design modern combinat cu o eleganță atemporală. Una dintre cele mai distinctive caracteristici ale lămpii de podea Cannes este abajurul său unic, care iese în evidență prin designul său îndrăzneț și distinctiv. Abajurul are o formă iconică ce amintește de o cărare ondulată sau de o floare deschisă.

Cu lampa de podea Cannes, Patrick Hall a reușit să creeze o lampă unică, care nu funcționează doar ca sursă de lumină, ci și ca obiect artistic în sine. Abajurul caracteristic adaugă un anumit dinamism și mișcare lămpii, ceea ce o face un element care atrage atenția în orice încăpere. Designul abajurului permite, de asemenea, o iluminare difuză și blândă, care creează o atmosferă plăcută și contribuie la un sentiment de confort și relaxare.

Pe lângă abajurul său distinctiv, lampa de podea Cannes se caracterizează, de asemenea, prin stilul său modern și minimalist. Silueta elegantă și simplă a lămpii o face potrivită pentru o gamă largă de stiluri de design interior, de la cele moderne și minimaliste la cele mai tradiționale și clasice. Liniile sale curate și formele simple conferă lămpii un aspect atemporal care nu se demodează niciodată, ceea ce o face o alegere versatilă pentru orice interior.

Vezi întreaga colecție de iluminat Cannes de la Globen Lighting aici


Lama de podea Bowl - Eleganță simplă


Lampa de podea Bowl, o capodoperă a Globen Lighting, este un simbol al simplității și eleganței în lumea iluminatului. Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale lămpii de podea Bowl este abajurul său sferic simplu și elegant, care radiază un farmec atemporal și un design estetic plăcut. Abajurul sferic al lămpii încapsulează lumina într-un mod blând și difuz, care creează o atmosferă plăcută în orice încăpere.

Designul modern și minimalist al lămpii de podea Bowl îi conferă un aspect atemporal care se potrivește perfect într-o varietate de stiluri de design interior. Liniile curate și formele simple ale lămpii fac din ea o alegere versatilă, care poate fi adaptată oricărui stil de interior, de la modern și minimalist la mai tradițional și clasic. Abordarea minimalistă a designului face, de asemenea, ca lampa de podea Bowl să fie un accesoriu discret pentru orice încăpere, adăugând o eleganță subtilă fără a domina estetica generală a spațiului.

Pe lângă abajurul său sferic simplu și elegant, lampa de podea Bowl se caracterizează și prin funcționalitatea sa impresionantă. Lampa este concepută pentru a oferi o lumină uniformă și plăcută, care luminează camera fără a fi aspră sau orbitoare. Iluminarea blândă și indirectă creează o atmosferă confortabilă, perfectă pentru relaxare sau socializare, ceea ce face ca lampa de podea Bowl să fie o alegere ideală pentru orice casă sau spațiu comercial.

Lampa de podea Bowl nu este doar o sursă de lumină practică, ci și o piesă frumoasă și elegantă de design interior, care adaugă stil și funcționalitate camerei. Cu abajurul său sferic simplu și elegant și cu stilul modern și minimalist de design, lampa de podea Bowl este un exemplu impresionant al angajamentului Globen Lighting de a crea soluții de iluminat care inspiră și îmbogățesc atmosfera unui spațiu.

Vezi toate lămpile frumoase Bowl de la Globen Lighting aici


Iluminat Globen Lighting pentru toate gusturile


Lămpile de podea Globen Lighting, inclusiv modelele Torrano, Cannes și Bowl, sunt toate exemple ale angajamentului mărcii de a crea corpuri de iluminat de cea mai înaltă calitate, având în vedere atât atractivitatea estetică, cât și funcționalitatea. Fie că preferați eleganța modernă, farmecul vintage sau simplitatea, Globen Lighting are o gamă de lămpi de podea care se potrivește nevoilor și preferințelor dumneavoastră în materie de decor. Cu designul lor impresionant și performanța lor fiabilă, lămpile de podea Globen Lighting sunt o alegere ideală pentru oricine dorește să își modernizeze iluminatul și să adauge lumină și caracter spațiului lor.

Vezi toată gama noastră de lămpi de la Globen Lighting aici.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!