Frandsen Aplice de perete

Frandsen proiectează și produce lămpi din 1968. Acest lucru înseamnă că au un nivel ridicat de cunoștințe și expertiză în toate aspectele legate de producția lămpilor lor bine-cunoscute. Frandsen are o viziune clară care stă la baza întregii game de produse și a tuturor relațiilor cu clienții: "Frandsen dezvoltă și vinde produse de design în domeniul iluminatului, pentru oamenii care consideră că bunul gust este mai important decât prețul scăzut."
Ball Aplică de Perete Glossy Nude - Frandsen
RRP RON 455,00
Din nou în stoc pe: 31-05-2024
Ball Aplică de Perete Matt White - Frandsen
RRP RON 455,00
Așteptat în: 3 - 5 zile
Ball Aplică de Perete Antique Brass - Frandsen
RRP RON 655,00
Așteptat în: 3 - 5 zile
Butterfly Aplică de Perete Brass - Frandsen
RRP RON 1.310,00
Așteptat în: 3 - 5 zile
Afișați 35 din 35 produse
Prin urmare, este important pentru ei să proiecteze lămpi din materiale frumoase, precum și să se asigure că produsele semnalează atât calitatea, cât și bunul gust. Toate lămpile vor contribui la crearea cadrului unei case în felul lor, iar pentru Frandsen este important ca clienții să poată adăuga propria lor notă la multe dintre produse. Acest lucru se poate face, de exemplu, prin selectarea culorilor pentru abajururi, etc.

La Frandsen se concentrează pe design și pe dezvoltarea produselor. Pe vremuri, făceau schimbări minore în sortimentul lor o dată pe an, dar în prezent gama de produse se schimbă continuu. De două ori pe an, apar noi cataloage și își revizuiesc selecția atât de lămpi, cât și de culori, în funcție de necesități.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!