Frandsen Aplice de perete

Frandsen proiectează și produce lămpi din 1968. Acest lucru înseamnă că au un nivel ridicat de cunoștințe și expertiză în toate aspectele legate de producția lămpilor lor bine-cunoscute. Frandsen are o viziune clară care stă la baza întregii game de produse și a tuturor relațiilor cu clienții: "Frandsen dezvoltă și vinde produse de design în domeniul iluminatului, pentru oamenii care consideră că bunul gust este mai important decât prețul scăzut."
Afișați 31 din 31 produse
Prin urmare, este important pentru ei să proiecteze lămpi din materiale frumoase, precum și să se asigure că produsele semnalează atât calitatea, cât și bunul gust. Toate lămpile vor contribui la crearea cadrului unei case în felul lor, iar pentru Frandsen este important ca clienții să poată adăuga propria lor notă la multe dintre produse. Acest lucru se poate face, de exemplu, prin selectarea culorilor pentru abajururi, etc.

La Frandsen se concentrează pe design și pe dezvoltarea produselor. Pe vremuri, făceau schimbări minore în sortimentul lor o dată pe an, dar în prezent gama de produse se schimbă continuu. De două ori pe an, apar noi cataloage și își revizuiesc selecția atât de lămpi, cât și de culori, în funcție de necesități.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!