Fabbian Aplice de perete

Din 1961, Fabbian Illuminazione și-a făcut un nume ca producător de iluminat de design modern și de înaltă calitate, atât pentru piața casnică, cât și pentru proiecte.

Fabbian își are sediul în partea de nord-est a Italiei, unde își produce lămpile și deține controlul complet al acesteia până la nivelul componentelor, concentrându-se pe cele mai avansate metode de producție. Dezvoltarea de ultimă generație și designul revoluționar duc la procese computerizate avansate și sisteme de control, odată ce produsul a fost analizat de grupul de arhitecți, designeri și ingineri recunoscuți la nivel internațional. Cele mai recente tendințe în materie de design sunt interpretate și se finalizează sub forma unor corpuri de iluminat de design de calitate, cu o notă Fabbian cu totul unică și distinctivă.

Calitatea ridicată și utilizarea unor componente de mare fiabilitate, combinate cu atenția constantă acordată designului, asamblării și controlului calității în toate etapele de producție, contribuie la popularitatea acestor lămpi.

Toate lămpile de perete sunt livrate cu becuri incluse.
Afișați 16 din 16 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!