Audo Copenhagen Lămpi

Menu este o companie daneză care produce produse pentru design interior. Compania are parteneriate cu designeri talentați din întreaga lume, iar produsele pe care le lansează sunt de înaltă calitate și destul de clar scandinave. Mai jos aveți o selecție frumoasă și elegantă de lămpi de la marca daneză Menu. Lămpi care se aliniază perfect cu viziunea lor de design și care se potrivesc cu tendințele vremurilor noastre. Menu sunt deschizători de drumuri și proiectează atât lămpi cu expresii clasice, cât și lămpi care sunt îndrăznețe și dincolo de uimitor.

Găsește aici sortimentul nostru de accesorii pentru casă de la Menu.
Collector 5 Lustră Pendul Crème - Audo Copenhagen
RRP RON 7.354,00
Așteptat în: 10 - 14 zile
Collector 3 Lustră Pendul Crème - Audo Copenhagen
RRP RON 4.792,00
Așteptat în: 10 - 14 zile
Hashira Lustră Pendul Cluster Small Raw - Audo Copenhagen
RRP RON 3.938,00
Din nou în stoc pe: 26-07-2024
Afișați 36 din 90 produse
Marca daneză Menu are o filozofie simplă în ceea ce privește soluțiile de iluminat. Filozofia Menu este de a face lumea un loc mai frumos și mai puțin complicat, iar pentru a atinge acest obiectiv, compania colaborează cu o serie de designeri talentați care se angajează să creeze produse valoroase și durabile. Marca produce soluții de iluminat daneze de înaltă calitate, caracterizate de aspectul tipic scandinav.

Colecția de corpuri de iluminat Menu este unică, datorită marginilor sale ascuțite și ușoare, care plutesc perfect în restul designului minunat. Proiectele companiei au devenit ușor de recunoscut, datorită stilului său unic și aspectului scandinav.

Acest brand este cunoscut pentru faptul că ajută la crearea de noi tendințe fără a ignora tendințele pieței, ceea ce ajută la diferențierea Menu. Menu proiectează totul, de la lămpi cu pandantiv superbe la lămpi de masă unice, de la lămpi montate elegante la lămpi frumoase în picioare. Colecția de produse cuprinde o serie de lămpi incitante care sunt perfecte pentru orice casă.

Lămpile Carrie, GM și Franklin

.

Menu a creat o lampă LED reîncărcabilă numită Carrie, care este concepută pentru a facilita o atmosferă confortabilă. Carrie a fost concepută pentru a se potrivi cu cuvântul danez hygge, care descrie dragostea danezilor pentru lumânări. Lampa este ușoară și are un port de încărcare USB portabil. Opțiunile prezentate de lampă sunt nesfârșite - o puteți folosi pe noptieră, la birou sau ca înlocuitor al lumânărilor de pe pervazul ferestrei, după cum considerați potrivit. Carrie are dimensiunea perfectă pentru picnicuri, festivaluri și plimbări la lumina lunii. Mânerul este detașabil și este disponibil în negru.

Lampa suspendată GM este o lampă frumoasă și practică. GM este proiectată în două dimensiuni diferite (Ø15 și Ø30) pentru a vă facilita găsirea celei mai potrivite pentru birou, bucătărie, sufragerie sau hol. Cu liniile sale moi și ascuțite, această lampă oferă o mulțime de oportunități. Lampa este concepută pentru a se potrivi cu viața de zi cu zi a consumatorilor. GM este disponibilă în gri deschis, verde mușchi, verde mușchi, bazalt, alb, cupru, negru și alamă.

Una dintre piesele statement de la Menu este candelabrul Franklin, care face parte din colecția Tribeca. Colecția Tribeca este formată din lămpi de la începutul anilor 1920, care au fost dezmembrate și asamblate în moduri noi. Colecția oferă o perspectivă nouă asupra designului modern iconic și reprezintă un accesoriu unic perfect pentru orice casă. Candelabrul Franklin este disponibil în patru culori diferite: alamă, negru, alb și oțel.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!