Anglepoise Lampi de perete

Cea mai bună lampă Anglepoise este lampa de masă funcțională și flexibilă Original 1227. Bazându-se pe noua invenție a resortului, George Carwardine a proiectat lampa în 1935, iar de atunci a servit ca sursă de inspirație pentru numeroase alte lămpi - mai bine cunoscută sub numele de lampa clasică de arhitect.

Aspectul elegant al lămpii arhitect a devenit o întreagă colecție de lămpi, inclusiv Lama de perete Original 1227, care este disponibilă în două versiuni diferite - o lampă de perete simplă, cu același abajur elegant, care poate fi ajustată pentru a fi orientată în orice direcție doriți, precum și o ediție în care brațul flexibil servește ca parte a designului funcțional. Acest braț vă permite să îndepărtați lumina de perete, ceea ce o face să se potrivească perfect pentru o lampă de noptieră pentru un pat înălțat. Suprafața neagră lucioasă asigură că lampa se potrivește cu stilul modern, scandinav și contribuie la o expresie exclusivistă a decorului dvs.

Fie că o folosiți ca lumină de lectură sau de lucru, lampa de perete Anglepoise este o alegere ideală. Brațul flexibil poate fi ajustat pentru a crea o iluminare directă oriunde aveți nevoie. Lampa simplă și clasică poate fi utilizată oriunde în casa dvs. - în camera de zi, ca lampă de noptieră sau deasupra spațiului de lucru preferat din bucătărie, unde aveți nevoie de o lumină de lucru bună.
Afișați 23 din 23 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!