Aflați totul despre piesele de iluminat

Ghidul ULTIMATIV PENTRU TRAIANȘELE DE ILUMINARE
Dacă sunteți în căutarea unei soluții de iluminat flexibile și practice pentru luminile suspendate și spoturile dvs., ați ajuns la locul potrivit. Aici avem o selecție minunată de piese de iluminat cu șină și piese de schimb de la mărci, cum ar fi ANTIDARK și Halotech, astfel încât veți găsi cu siguranță șina care se potrivește nevoilor dvs. Un corp de iluminat pe șină este un instrument ușor, practic și flexibil, pe care îl puteți folosi deasupra mesei de luat masa, deasupra dulapului, în camera de zi, pe hol - într-adevăr, singura limită este imaginația dumneavoastră. Cu o lampă cu șină, scăpați și de o mulțime de fire care atârnă peste tot - o lampă cu șină face firele inutile. Cu o lumină cu șină, puteți decide, de asemenea, unde să vă plasați și să vă orientați pandantivele sau spoturile și puteți schimba continuu direcția și poziția acestora în funcție de nevoile dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea de a adăuga o notă unică iluminatului dumneavoastră. Dar ce faceți după ce ați ales lumina de cale potrivită? Cum procedați efectiv la instalarea acestuia? Veți găsi răspunsurile în acest articol, iar apoi veți fi și dumneavoastră un om(wo)handy(wo)man! De asemenea, puteți vedea întreaga noastră selecție de iluminat pe șine aici
<hr><font size="+2">AFLAȚI MAI MULTE DESPRE PISTELE MONOFAZATE SAU TRIFAZATE</font>


AFLAȚI MAI MULTE DESPRE PISTELE MONOFAZATE SAU TRIFAZATE

Poate fi dificil să decideți dacă să folosiți o cale ferată monofazată sau trifazată. În primul rând, trebuie să vă gândiți la locul în care veți utiliza calea ferată. Dacă șina va fi folosită în afacerea dvs., o șină trifazată poate fi avantajoasă, deoarece are mai mulți wați și întrerupătoare, astfel încât să puteți porni, opri sau diminua luminozitatea individuală a fiecărei lumini în mod independent. Pe de altă parte, dacă trebuie să folosiți șina de iluminat acasă, puteți folosi o șină monofazată, care are de obicei un design mai frumos și are doar un singur fir sub tensiune, astfel încât puteți regla doar intensitatea luminoasă a luminilor simultan. Indiferent dacă alegeți o pistă monofazată sau trifazată, aveți garantat un iluminat versatil și flexibil.

Te rugăm să reții că toate luminile de pistă Bankamps, ANTIDARKs și Halotracks sunt monofazate, așa că, dacă dorești o lumină de pistă trifazată, te rugăm să contactezi serviciul nostru pentru clienți.
<hr><font size="+2">DESIGNLINE-SYSTEM de la ANTIDARK</font>


DESIGNLINE-SYSTEM de la ANTIDARK

Mai jos veți afla mai multe despre sistemul de șine Designline de la ANTIDARK, care este de înaltă calitate, are multe opțiuni de combinație diferite și un design mai subțire decât șinele obișnuite cu lățimea de 2,2 cm. Cu aceste șine, puteți muta luminile în funcție de necesități și puteți utiliza șina într-o varietate de locuri, de la birou la galerie sau deasupra mesei de luat masa acasă. Șinele de lumină Designline de la ANTIDARK sunt disponibile în negru sau alb, cu o lungime de 1 sau 1,9 metri, care pot fi folosite singure sau în combinație cu mai multe șine pentru a crea o mai mare flexibilitate în amplasarea luminilor. Toate piesele de schimb Designline sunt, de asemenea, disponibile în negru sau alb pentru a se potrivi cu culorile diferitelor piese.  

Găsește toate șinele de lumină ANTIDARK aici


CUM SE INSTALEAZĂ SISTEMUL DE ȘINE DESIGNLINE TRACK SYSTEM


PASUL 1

În primul rând, începeți prin a monta lumina de cale Designline pe tavanul unde doriți iluminarea flexibilă și conectați-o la cea mai apropiată priză de lampă. În primul rând, asigurați-vă că aveți și un Starter, pe care fiecare sistem de șină Designline îl necesită pentru instalare. Rețineți că starterul trebuie plasat la capătul șinei, nu în mijloc.
PIEȚĂ DE ÎNCEPUT
CENTERSTART
PASUL 2

În continuare, puteți alege să combinați mai multe piese împreună folosind o serie de conexiuni diferite. De exemplu, puteți utiliza un Conector, care vă permite să conectați mai multe șine luminoase în linie una cu cealaltă; sau un Conector-T, care vă permite să conectați trei șine în același timp pentru a forma un "T"; sau un Corner, pe care îl puteți utiliza dacă doriți ca șinele luminoase să formeze un colț. Indiferent ce conector alegeți, veți putea răspândi lumina pe o suprafață mai mare, în direcții diferite.
CONNECTOR
T-CONNECTOR
CORNER
PASUL 3

După primii doi pași, puteți începe să adăugați exact numărul potrivit de Design Tube Spots, Designline Bell Spots sau Designline Tube Pendants la iluminatul pe șine, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Aici puteți combina atât spoturile, cât și pandantivele exact așa cum credeți de cuviință și le puteți schimba cu ușurință și eleganță pozițiile în funcție de nevoile și starea dvs. de spirit pentru a crea un element de design unic și decorativ care poate fi amplasat oriunde în casa dvs.
PASUL 4

Dacă doriți să adăugați la sistemul dvs. de cale ferată pandantive "obișnuite" care nu sunt făcute special pentru acesta, utilizați un adaptor pentru pandantive. Apoi, sunteți gata să vă agățați pandantivele exact la distanța și în numărul pe care îl doriți pe șina dvs. - totuși, trebuie să știți că fiecare pandantiv poate cântări maximum 5 kg. Cu o lampă de cale, puteți avea mai multe lumini una lângă alta fără a fi nevoie de cabluri suplimentare - destul de inteligent și practic.
PASUL 5

Ca o notă de finisare plăcută pentru sistemul dvs. de șine, puteți adăuga un Cover din plastic peste șinele Designline pentru a acoperi găurile în care nu sunt amplasate luminile, pentru un aspect mai aerodinamic. Șina de acoperire poate fi, de asemenea, tăiată cu ușurință și personalizată pentru a se potrivi nevoilor dvs.
GĂSIȚI AICI TOATE ȘINELE ȘI PIESELE DE SCHIMB RELEVANTE PENTRU SISTEMUL DE ȘINE DESIGNLINE

<hr><font size="+2">PIESE DE ILUMINAT HALO</font>


PIESE DE ILUMINAT HALO

Mai jos puteți afla mai multe despre sistemul de iluminat al Halo Track, un sistem simplu și inteligent care vă oferă, de asemenea, o multitudine de opțiuni de iluminat flexibile. Șinele de iluminat Halo Tracks sunt disponibile atât în alb, cât și în negru, cu o lungime de 1,2 sau 2 metri, pe care le puteți folosi singure sau cu mai multe șine pentru a extinde dimensiunea zonei pe care doriți să o iluminați.  

Găsește toate luminile de cale ferată Halo Tracks aici


CUM SE INSTALEAZĂ SISTEMUL DE ȘINE HALO TRACK

PASUL 1

În primul rând, montați șina Halo Track pe tavan și instalați-o în cea mai apropiată priză electrică. Șina poate fi scurtată, extinsă și montată simplu cu ajutorul șuruburilor incluse. Toate pandantivele de 230V pot fi utilizate cu luminile cu șină Halo Track, unde pot fi utilizate și întrerupătoare cu variator.

ETAPA 2

În continuare, puteți alege să conectați mai multe lumini de cale ferată între ele, fie folosind o piesă în T, care vă permite să conectați trei piste deodată pentru a forma un T; fie folosind un sistem de asamblare pentru lumini de cale ferată Halo Track. Acest sistem de asamblare include, printre altele, un un unghi de 90° pentru Halo Track, pe care îl puteți folosi pentru a vă uni șinele pentru a forma un colț. De asemenea, include un El-colector, pe care îl puteți folosi dacă doriți să conectați mai multe șine în linie dreaptă pentru a extinde iluminatul pe o suprafață mai mare - de exemplu, peste o masă lungă sau un hol. Nu în ultimul rând, există și un conector flexibil pentru șina Halo Track, care vă permite să uniți două șine și să îndoiți îmbinarea exact așa cum doriți. Cu acest sistem de îmbinare, obțineți o gamă largă de opțiuni de montare, astfel încât să vă puteți adapta perfect iluminatul la interiorul și nevoile dvs.

ETAPA 3

Ca parte finală a instalării, vă puteți conecta spoturile sau luminile suspendate la șină - iar dacă folosiți lămpi suspendate obișnuite, veți avea nevoie și de un adaptor pentru suspensii, care este compatibil cu toate suspensiile de 230V cu o greutate maximă de 4 kg - adaptorul poate fi folosit și pentru majoritatea celorlalte lumini.
GĂSIȚI AICI TOATE PIESELE RELEVANTE PENTRU SISTEMUL DE ȘINE HALO TRACK RAIL