Tivoli by Normann Copenhagen Lampi

În parteneriat cu Tivoli, Normann Copenhagen lansează o colecție de produse de design interior pentru a transfera atmosfera magică a grădinilor în casa dumneavoastră. Inspirat de magia și atmosfera unică a grădinilor, Normann Copenhagen a proiectat lămpi suspendate, lămpi de masă și lămpi de perete, toate acestea oferind cu reflexiile lor elegante o atmosferă de basm, indiferent unde le așezați. Designurile lor sunt caracterizate de magie și forme intrigante, dar expresiile lor rămân estetice și frumoase.

Experimentați lămpile suspendate de culoarea bomboanelor de zahăr suculente, cu linii răsucite, precum și lămpile de masă și de perete inspirate de forma rotundă a unui balon și de arhitectura unică a orașului Tivoli. Răsfoiți întreaga colecție mai jos.
Firma daneză de design creează de ani de zile soluții de iluminat populare, iar acest nou parteneriat marchează adăugarea unei alte colecții uimitoare.

Designerii din spatele colecției au răsfoit arhivele vechi ale Tivoli și au găsit inspirație în modele, forme și atmosfere din jurul grădinii. Vă veți lăsa inspirat de expresia diversă a vechilor grădini? Puteți răsfoi toate lămpile din colecție la Lampemesteren.

Lămpile cu o notă de Tivoli

.

Normann Copenhagen surprinde cu eleganță vibrația magică și atmosferică din Grădinile Tivoli, o parte din aceasta putând fi atribuită poziționării grădinilor în centrul orașului Copenhaga. Chiar în mijlocul străzilor aglomerate și a stației centrale pline de viață, veți găsi cel mai frumos și al doilea cel mai vechi parc de distracții din toată Danemarca.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!