Rotaliana Lampi

Rotaliana este un brand italian caracterizat de o notă de design scandinav. Filozofia companiei este centrată pe creativitate și inovație, ambele fiind posibile datorită unei anumite atitudini de "know how" în ceea ce privește fabricarea lămpilor.
Afișați 36 din 228 produse
Compania are parteneriate cu o serie de designeri internaționali din diferite medii, cum ar fi Andrea Brazi, Federica Cevasco, Kengo Kuma și Burkhard Panteleit.

Rotaliana a proiectat o gamă impresionantă de lămpi inovatoare și fascinante, care au fost bine primite de către pasionații de design de toate vârstele. Designul italian splendid, inovația, creativitatea, frumusețea și funcționalitatea sunt câteva dintre cuvintele cheie din manifestul Rotaliana.

De la înființarea sa în Trentino, Italia, în 1989, Rotaliana a fost condusă de Stefano Vega, care monitorizează și urmărește evoluțiile designerilor internaționali. Prioritatea sa este de a se asigura că soluțiile moderne de iluminat sunt "dezvoltate pentru a servi unui anumit scop", acest scop fiind acela de a asigura o inovație continuă. Pentru companie este important ca lămpile pe care le lansează să fie realizate din materiale frumoase care semnalează calitate și un gust impecabil.

Colecția de lămpi Rotaliana include o gamă de modele care se joacă cu modelele arhetipale de lămpi din istoria recentă. Acest lucru este realizat prin jocul cu lucruri precum materialele și procesele de fabricație.

Numeroase lămpi din colecția Rotaliana se bazează pe lampa clasică de arhitect, care a fost reinventată pentru epoca modernă.

Lămpile LUXY ale companiei sunt disponibile în diferite culori, iar colecția STRING de lămpi de masă și lămpi montate sunt lămpi funcționale care oferă o lumină excelentă pentru lectură.

Lămpile Coccia H1-H2 sunt completări fabuloase pentru orice casă, datorită expresiei lor remarcabil de simple.

Andrea Branzi

.
Născută: 1938
Cea mai cunoscută lucrare: Lampa suspendată Goccia
Formație: Arhitect

Fonduri
Arhitectul și designerul Andrea Branzi s-a născut la Florența în 1938 și locuiește și lucrează la Milano.

A fost unul dintre fondatorii studioului de design avangardist Archizoom Associati (1966-1974) și ai mișcării de arhitectură și design Radical. A fost, de asemenea, unul dintre fondatorii Domus Academy, prima școală internațională postuniversitară de design.

Începând cu anul 1967, a început să conceapă proiecte pentru branduri renumite, precum Rotaliana, pentru care a proiectat eleganta lampă suspendată clasică Goccia.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!