Lampi Marset

Marset a ales să lucreze nu doar cu lămpi. Compania se ocupă de toate aspectele legate de lumină, de la perfecționarea diferitelor nuanțe și efecte ale acesteia până la crearea unor atmosfere care îmbunătățesc calitatea vieții pentru toți clienții.

Compania a ales să își dedice toate eforturile pentru a urmări designul stelar care ajută la asigurarea faptului că toate produsele care părăsesc fabrica sunt impecabile și de înaltă calitate.
Afișați 36 din 276 produse
Achiziționarea unei lămpi Marset este o călătorie care stimulează simțurile, datorită colecției de produse inovatoare și inteligente ale companiei. Lămpile Marset sunt moderne și rafinate și pot fi utilizate într-o serie de contexte și situații, datorită soluțiilor creative și tehnice folosite de designerii companiei. Angajamentul designerilor de a căuta noi metode de producție, asociat cu curiozitatea și clarviziunea lor, ajută compania să creeze o gamă largă de colecții populare și remarcabile de soluții de iluminat.

Marset a început ca o unitate de familie în anii 1940. Compania a fost construită în jurul priceperii sale în domeniul turnătoriei de fier, care a fost un atu major de atunci. Compania a acumulat cunoștințele necesare pentru a-și consolida poziția pe piață și, de-a lungul timpului, a devenit unul dintre principalii actori pe scena internațională a soluțiilor de iluminat.

Marset este un brand original, inovator și recognoscibil, care realizează modele versatile care se potrivesc în toate colțurile casei, indiferent de atmosfera din încăpere. Brandul este la curent cu tendințele, iar stilul său caracteristic este o versiune modernizată a modelelor clasice din anii '50 și '60.

Marset Follow Me

.
Marset oferă o gamă de lămpi populare, inclusiv lampa de masă FollowMe, care este portabilă și reîncărcabilă. FollowMe este potrivită atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior și este proiectată pentru a sta confortabil în mână. Este lampa ideală pentru a o lua într-o călătorie, datorită designului său mic și compact. FollowMe poate fi încărcată prin intermediul portului USB încorporat.

Marset Maranga

.
Marange este o altă lampă populară din colecția Marset. Maranga a fost numele original al unui fruct imaginar care este ispititor și suculent. Lampa proiectează o atmosferă caldă și confortabilă, care aduce o notă de design scandinav. Abajurul este format din 32 de felii care ajută razele de lumină să dispară în cel mai frumos mod. În plus, abajurul ajută la asigurarea faptului că lumina nu vă orbește.

Marset Discocó

.
Discocó este o lampă care luminează o cameră chiar și atunci când este stinsă. Jocul dramatic al lămpii cu lumina și umbrele blânde ghidează lumina lămpii spre un dans grațios de-a lungul pereților camerei dumneavoastră. Discocó este o atractivă și populară lampă suspendată de la Marset, care oferă nuanțe și profunzime atrăgătoare. Această lampă unică oferă forme rotunde pentru a se asigura că se potrivește fiecărei camere într-un mod în care numai o piesă statement poate face. Discocó este disponibilă în negru, auriu, alb, galben, violet, roșu, turcoaz și nisip. Este disponibilă în Ø35 și Ø50.
Colecțiile Marset se caracterizează prin senzația lor autentică, simplitatea semnificativă și abordarea decorativă, dar practică.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!