KDLN Lampi

Brandul italian KDLN gândește în afara cutiei în colaborarea sa cu designeri consacrați și noi talente. Lămpile brandului se caracterizează prin aspectul lor poetic și decorativ, care iese în evidență și contribuie cu o notă de personalitate. În ciuda expresiilor lor jucăușe care sfidează formele geometrice, lămpile sunt simple și perfecte pentru orice stil de decor. De la înființarea sa în 1996, KDLN a fabricat soluții de iluminat care amintesc de trecut, dar cu o abordare modernă care le va menține relevante pentru anii următori.
Sling Spot 3000K Black - KDLN
Așteptat în: 21 - 24 zile
Sling Spot 2700K Black - KDLN
Din nou în stoc pe: 01-07-2024
E.T.A. Lampadar Orange - KDLN
Așteptat în: 21 - 24 zile
Afișați 36 din 195 produse

Lama Kundalini - inovație italiană și design artistic


Kundalini este un brand de design italian cunoscut pentru crearea de soluții de iluminat care unesc arta, inovația și funcționalitatea. Înființată în 1996, Kundalini s-a impus ca un pionier în designul de iluminat, iar produsele sale au fost recunoscute la nivel mondial pentru estetica lor unică și calitatea înaltă. Filozofia brandului este de a crea corpuri de iluminat care nu numai că îndeplinesc nevoi practice, ci și îmbogățesc și inspiră mediul în care sunt amplasate.

O lampă Kundalini nu este doar o sursă de lumină; este o operă de artă. Fiecare lampă este rezultatul unui proces meticulos de proiectare și producție în care creativitatea și tehnologia merg mână în mână. Kundalini colaborează cu unii dintre cei mai talentați designeri din întreaga lume, rezultând o colecție eclectică de lămpi care variază de la îndrăznețe și futuriste la simple și atemporale.

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale unei lămpi Kundalini este utilizarea de materiale și metode de producție inovatoare. Marca experimentează adesea cu materiale noi, cum ar fi fibra de sticlă, polietilena și acrilicul, care nu numai că adaugă o notă modernă, dar asigură și durabilitatea și funcționalitatea. În plus, Kundalini integrează în proiectele sale tehnologii avansate, cum ar fi iluminatul cu LED-uri, asigurând eficiența energetică și longevitatea produselor.

Luminile Kundalini sunt disponibile în mai multe forme și dimensiuni, de la pandantive și aplice la lămpi de masă și de podea. Fiecare tip de lampă este proiectat cu o funcție și un stil specific în minte, permițând clienților să găsească exact lampa potrivită pentru nevoile și decorul lor. De exemplu, designul Kushi este cunoscut pentru forma sa moale, organică și iluminarea caldă, în timp ce designul Atomium impresionează prin aspectul său futurist și sculptural.

Un alt semn distinctiv al Kundalini este angajamentul lor față de sustenabilitate. Marca se străduiește să minimizeze impactul lor asupra mediului prin utilizarea de materiale reciclabile și tehnologii eficiente din punct de vedere energetic. Acest accent sustenabil face ca luminile Kundalini să fie o alegere excelentă pentru cei care doresc să combine stilul și conștientizarea mediului.

Kundalini continuă să împingă limitele designului de iluminat, iar produsele lor sunt dovada că funcționalitatea și estetica pot merge mână în mână. Cu o lampă Kundalini, nu numai că obțineți o soluție de iluminat practică, dar și o piesă de design unică, care poate transforma orice spațiu.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!