Fatboy Lampi

Marca olandeză de design creează produse de design interior colorate pentru interior și exterior. Marca este cunoscută mai ales pentru scaunele lor iconice beanbag, create de designerul finlandez Jukka Setälä în 1998. Brandul olandez a achiziționat drepturile de producție pe măsură ce și-a extins portofoliul de produse pentru a include o multitudine de alte soluții de design interior, inclusiv lămpi În prezent, FATBOY este cunoscut pentru mai mult decât pentru scaunele sale beanbag! Răsfoiți mai jos lămpile portabile și alte lămpi colorate de la FATBOY.
Afișați 36 din 75 produse
Brandul este cunoscut și pentru lămpile sale utilizabile și colorate, concepute pentru a se potrivi tuturor nevoilor. Designul lămpilor lor rupe cu tradițiile cotidiene și face ca soluțiile de iluminat să fie mult mai distractive. Experimentați lămpile distractive și moderne, care se potrivesc perfect pentru a fi folosite acasă, la birou și în grădină.

Pe lângă nenumăratul mobilier de exterior, inclusiv scaune beanbag, hamace și pături, brandul proiectează și lămpi pentru exterior. Multe dintre lămpile lor sunt lămpi combinate de interior/exterior, iar multe dintre ele se încarcă prin cablu, ceea ce elimină necesitatea unei prize odată ce produsul este complet încărcat. Cu alte cuvinte, o puteți lua cu dumneavoastră oriunde mergeți - inclusiv în grădină.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!