Darø Lampi

Darø Belysning A/S rezumă atitudinea lor față de iluminat după cum urmează:

Lăsați-ne să vă arătăm lumina.

Timp de trei generații, Darø a colaborat cu designerii pentru a dezvolta corpuri de iluminat pentru locuințe și întreprinderi, dar, în cele din urmă, compania susține că scopul său este de a le oferi oamenilor lumină. Colecția de lămpi a companiei a fost extinsă pentru a include o gamă de produse noi, dar câțiva clasici au reușit să se strecoare. Darø a abordat întotdeauna munca sa o intenție clară de a proiecta lămpi care să ofere valoare și să genereze emoție. Designul este decis de lumină, iar lumina este decisă de funcția dorită. Combinația dintre soluții inovatoare, un finisaj plăcut, culori frumoase și o gamă de funcții are ca rezultat o valoare durabilă. Lampa dvs. ar trebui să fie mai mult decât o simplă lampă. Darø dorește să le arate clienților săi lumina - să fie mai mult decât "doar" o marcă de design. Aruncați o privire la selecția noastră de lămpi minunate Darø aici.
Darø Lighting se află într-o stare de dezvoltare continuă, iar angajații săi lucrează mereu la îmbunătățirea produsului final. Acest lucru înseamnă că firma continuă să ofere un iluminat care se potrivește tendințelor actuale, aducând lumina modernă în casele noastre.

Misiunea - să livreze iluminat de design care pune în centrul atenției calitatea și distribuția luminii pentru persoane fizice, întreprinderi și proiecte.

Viziune - de a obține statutul de unul dintre cele mai importante organisme de iluminat de design pentru piața globală. Darø se vede ca fiind mai mult decât un alt brand de design - ei doresc să fie brandul de referință pentru clienții care doresc o soluție la pachet care să ofere design, calitate și o distribuție excelentă.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!