NINE Accesorii pentru Casă

Descoperiți frumusețea subtilă și sofisticarea funcțională a accesoriilor pentru casă de la NINE. Oferind decantoare și sticlărie frumos lucrate, vaze sculpturale, piese de mobilier mici și sisteme de rafturi elegante, colecția lor de produse poate transforma orice casă. Designerii și artizanii din întreaga lume din spatele acestor produse au creat o colecție care combină produse de calitate cu o estetică modernă și atemporală. Fiecare piesă este creată cu grijă și atenție la detalii pentru a aduce un sentiment de eleganță exclusivistă în orice casă.

Vezi și lămpi de la NINE aici!
Inline Wall Shelving Large H90 3 Shelves - NINE
RRP RON 2.296,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Inline Floor Shelving 3 Shelves Natural - NINE
RRP RON 5.711,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Afișați 30 din 30 produse

Diversitate în funcție și formă

Fie că doriți să vă îmbunătățiți experiența culinară cu decantoarele și paharele NINE, să adăugați o notă de frumusețe cu vazele lor sau să creați un spațiu mai funcțional și mai elegant cu mobilierul și rafturile mici, NINE are produsele perfecte pentru a vă satisface nevoile. Produsele lor sunt concepute pentru a se integra frumos în orice decor și pentru a adăuga o notă unică de lux în orice spațiu.

Produsele lor de accesorii pentru casă sunt sinonime cu eleganța atemporală și sofisticarea funcțională, iar colecția lor include o gamă largă de produse concepute pentru a vă transforma casa într-o oază de stil și confort.

Design exclusivist din întreaga lume

Produsele NINE sunt create de o echipă de designeri și meșteri calificați din întreaga lume. Această colaborare diversă creează cea mai bună combinație de măiestrie și estetică modernă. Fiecare element este atent lucrat cu grijă și atenție la detalii, creând un sentiment de exclusivitate și design excepțional.

Oricare ar fi stilul sau nevoia dvs. de design interior, veți găsi produsele NINE versatile și cu un design frumos. De la decantoarele și paharele elegante care îți îmbunătățesc experiența culinară, la vazele sculpturale care adaugă o notă artistică casei tale, până la micul mobilier și rafturile care oferă funcționalitate cu stil, NINE are ceva pentru fiecare gust și spațiu.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!