Anglepoise Lustre pendul

Totul a început cu lampa de masă Original 1227 în urmă cu aproximativ 80 de ani. Aceasta a fost dezvoltată pe baza conceptului de resort nou inventat, capabil să stabilizeze un braț oscilant, dar să își păstreze poziția. Anglepoise a continuat să își dezvolte sortimentul, care include, printre altele, Lama suspendată Original 1227. Lampa suspendată are abajurul elegant al lămpii de masă originale, dar a primit un upgrade modern sub forma unui lac negru. Acest lucru conferă lămpii o expresie exclusivistă, care este completată de un cablu din țesătură neagră.

Lampa suspendată simplă aruncă o lumină confortabilă deasupra mesei de cafea sau de sufragerie și funcționează, de asemenea, ca o lampă de lucru practică atunci când este plasată deasupra unui spațiu de lucru din bucătărie. Alegeți din trei dimensiuni diferite, toate putând fi folosite singure, în perechi sau în grupuri de diferite dimensiuni.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!